LiveBiz
Şoferul de autobuz preia copiii ca de obicei dis-de-dimineaţă, apoi părinţii descoperă că aceştia nu erau la şcoală

Şoferul de autobuz preia copiii ca de obicei dis-de-dimineaţă, apoi părinţii descoperă că aceştia nu erau la şcoală

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Şoferul de autobuz preia copiii ca de obicei dis-de-dimineaţă, apoi părinţii descoperă că aceştia nu erau la şcoală

Poleiul aşternut pe şosele este extrem de periculos şi responsabil de foarte multe accidente. Dacă aţi încercat vreodată să vă deplasaţi cu autoturismul în astfel de condiţii, înseamnă că ştiţi deja că prudenţa e cuvântul de ordine.

De aceea nu a fost o surpriză prea mare pentru părinţi atunci când autorităţile din Comitatul Shelby, Alabama, au anunţat că şcoala se va dechide mai târziu deoarece aşteptă să se topească gheaţa de pe drumuri.

Din păcate, şoferul de autobuz Wayne Price nu a primit mesajul la timp. El îi preluase deja pe toţi elevii şi ştia că dacă îi va duce înapoi acasă, şansele unui accident ar creşte. În schimb, bărbatul a făcut ceva cu totul diferit…

Ştia că dacă va parca de urgenţă autobuzul, va fi nevoit să îi lase pe copii să se joace pe smartphone-urile lor timp de două ore. Trebuia să facă ceva pentru a-i menţine ocupaţi.

Acţiunile sale s-ar putea să nu fi fost conforme cu regulamentul, dar ele au reprezentat o mare surpriză pentru oficialii de la Şcoala Primară din Montevallo, Alabama.

cappi thompson / Flickr

Ei îl cunosc bine pe Wayne şi știu cât de descurcăreţ poate fi.

Copiii, însă, nu știau nimic despre ceea ce îi aştepta. Tocmai de aceea, când au intrat într-un restaurant McDonald’s, trebuie să se fi întrebat dacă nu cumva Wayne și-a pierdut mințile.

S-a dovedit că şoferul pur şi simplu a vrut să-i trateze pe copii cu meniuri la micul dejun, plătind pentru toţi şi astfel înlocuind prima masă a zilei pe care o rataseră deoarece nu au putut ajunge la școală.

Montevallo Elementary School / Facebook

Pentru a înţelege mai bine lucrurile, în autobuzul lui Wayne erau aproximativ 40-50 de copii, astfel încât vă puteţi imagina cât de mult l-a putut costa micul dejun. Oficialii şcolii au răspuns gestului său printr-un comunicat pe Facebook, spunând:

„Dl. Price, unul dintre şoferii noştri de autobuz, demonstrează cu adevărat care este spiritul Crăciunului! Marţi, când şcoala a fost amânată din cauza drumurilor îngheţate şi nu am putut oferi copiilor micul dejun, el a cumpărat meniuri de la McDonald’s pentru toţi elevii din autobuz! Un gest pe care elevii noştri şi-l vor aminti pentru totdeauna!”

După ce au aflat despre actul său caritabil, oameni din întreaga lume l-au copleșit pe Wayne cu mesaje de susţinere.

Shutterstock

Ce gest cu adevărat minunat de a face tot ce îţi stă în puteri pentru copiii de care în mod evident îţi pasă!

Dacă şi voi credeţi că acţiunile lui Wayne Price sunt impresionante, împărtăşiţi acest articol pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?