LiveBiz
Câinele îşi dă seama că va fi salvat şi în mod total neaşteptat aleargă către salvatori

Câinele îşi dă seama că va fi salvat şi în mod total neaşteptat aleargă către salvatori

LiveBiz » Animale » Câinele îşi dă seama că va fi salvat şi în mod total neaşteptat aleargă către salvatori

Voluntarii Hope for Paws, una dintre cele mai active organizaţii de salvare a animalelor, ştiu foarte bine ca identificarea şi capturarea unui câine poate fi uneori extrem de dificilă. Dar când au dat peste acest Pit Bull fără adăpost, s-a întâmplat ceva foarte diferit decât se aşteptau, deşi erau pregătiţi pentru tot ceea ce putea fi mai rău.

Deci ce s-a întâmplat? Când i-a văzut, câinele a venit într-un suflet la ei! Uimitor, nu-i aşa? Nu a ezitat, nu s-a speriat, nu a fugit în direcţia opusă. Cumva, parcă a ştiut că aceşti salvatori se aflau acolo pentru a-i face viaţa mai bună, mai sigură şi plină de iubire. Aşa că s-a dus direct la maşina lor şi nici nu s-a ferit când au deschis portiera. Ce băiat bun!

Ulterior numit Brutus, acest câine adorabil, bine crescut şi docil arată chiar şi astăzi cât este de recunoscător pentru ajutorul primit din partea salvatorilor săi, la fel cum s-a comportat şi în acea primă zi. Îşi aminteşte cum era viaţa lui pe străzi, iar acum, că este salvat (dar mai ales iubit), în casa temporară în care stă, poate începe oricând o nouă etapă. Cine nu şi-ar dori să adopte un câine cum este Brutus?

Aţi lua în considerare să vă deschideţi inima pentru unul dintre numeroasele animale fără stăpân, precum Brutus, care au nevoie de o casă? Dacă da, ştiţi ce să faceţi! Există organizaţii locale şi adăposturi în apropierea dvs., care aşteaptă doar un semn.

Nu toate animalele vin din proprie iniţiativă către salvatori, aşa cum a procedat Brutus, şi nu toate se recuperează în acelaşi mod. Dar toate vieţuitoarele au nevoie de dragoste şi la rândul lor au multă dragoste de oferit. Nu trebuie decât să găsiţi o creatură adorabilă şi iubitoare ca Brutus, pe care să o luaţi acasă şi să o iubiţi!

Aţi adoptat un animal dintr-un adăpost sau l-aţi salvat de pe stradă? Ne-ar face plăcere să îi împărtăşiţi povestea în secţiunea de comentarii!

Descoperiţi mai jos videoclipul salvării lui Brutus.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?