LiveBiz
Câinele merge la liturghie în fiecare zi în biserica unde a avut loc înmormântarea stăpânei sale, sperând să o găsească

Câinele merge la liturghie în fiecare zi în biserica unde a avut loc înmormântarea stăpânei sale, sperând să o găsească

LiveBiz » Animale » Câinele merge la liturghie în fiecare zi în biserica unde a avut loc înmormântarea stăpânei sale, sperând să o găsească

Să vezi un câine mergând la biserică nu se întâmplă în fiecare zi, totuşi în micul oraş San Donaci, lângă Brindisi, sudul Italiei, acest lucru a devenit ceva obişnuit. Un Ciobănesc German de şapte ani, numit Tommy, merge la liturghie în fiecare zi în aceeaşi biserică şi stă lângă altar în timpul slujbei; enoriaşii acestei biserici îl cunosc foarte bine şi se aşteaptă să-l vadă acolo, iar motivul este într-adevăr sfâşietor.

Imagine: Watchjojo Animals / YouTube

Tommy este un câine care a aparţinut Mariei Margherita Lochi, o femeie în vârstă de 57 de ani; aceasta l-a găsit abandonat pe terenul de lângă casa ei şi l-a adoptat. Era doar un pui când l-a salvat şi au stabilit o legătură foarte puternică de-a lungul timpului. Doamna Lochi a murit brusc şi de atunci Tommy aşteaptă întoarcerea ei. Ultimul loc unde a văzut-o a fost în biserică în timp ce participa la înmormântarea ei, iar acum, câinele se întoarce în acelaşi loc în fiecare zi şi ajunge exact când aude sunetul clopotelor care cheamă oamenii la slujbă; el stă şi aşteaptă până la final înainte să plece.

Imagine: Watchjojo Animals / YouTube

Majoritatea cetăţenilor din San Donaci l-au adoptat pe Tommy şi îl îngrijesc pentru că ştiu că aşa şi-ar fi dorit fosta stăpână. De-a lungul timpului, Tommy a devenit un prieten de bază al comunităţii, iar datorită dorinţei sale de a o revedea pe doamna Lochi, oamenii care vin la biserică au ocazia să îi ofere hrană şi apă proaspătă în fiecare zi.

Imagine: Watchjojo Animals / YouTube

O poveste sfâşietoare care ne arată încă o dată faptul că un câine este şi va fi întotdeauna cel mai bun prieten al omului.

Ţi-a plăcut acest articol?