LiveBiz
Bunul samaritean găseşte câinele singur şi înfometat pe o insulă îndepărtată și îi salvează viața

Bunul samaritean găseşte câinele singur şi înfometat pe o insulă îndepărtată și îi salvează viața

LiveBiz » Animale » Bunul samaritean găseşte câinele singur şi înfometat pe o insulă îndepărtată și îi salvează viața

Un fotograf pe nume Wesley White se afla în Belize, Marea Caraibelor, pentru a încheia nişte afaceri, aşa că a fost încântat să exploreze frumoasă insulă şi să facă câteva fotografii memorabile. Având în general foarte puţin timp liber la dispoziţie, aştepta cu nerăbdare să se bucure de o călătorie minunată.

Asiguraţi-vă că aveţi şerveţele la îndemână pentru că această poveste vă va emoţiona până la lacrimi.

În prima zi a călătoriei, a decis să meargă cu caiacul până pe mica insulă Thatch Caye. Odată ajuns acolo, a observat un câine înfometat care stătea într-o baracă de pescuit pustie. Bietul câine era doar piele şi os, dar din cale-afară de bucuros că are şansa să fie salvat. „Cu coada ochiului, i-am văzut coada mişcându-se energic în aer”, povesteşte Wesley.

Wesley a făcut zgomot şi a strigat, dar nimeni nu i-a răspuns. Era convins că patrupedul nu ar mai fi rezistat nici măcar o zi şi avea nevoie să-l salveze la timp. Prin urmare, a suit câinele în caiac şi s-a întors la hotel. Dacă nu făcea ceva pentru a-l ajuta, câinele murea de inaniţie.

De îndată ce a ajuns la hotel, a sunat după ajutor. Din fericire, toată lumea s-a implicat. Localnicii i-au dat mâncare câinelui şi l-au dus la un veterinar. Din păcate, Wesley a stat cu câinele o perioadă foarte scurtă de timp, deoarece avea doar 36 de ore până când urma să plece din Belize.

Veterinarul a ţinut legătura cu Wesley şi i-a comunicat că patrupedul se recuperează şi este gata să fie transferat într-o casă de plasament. După două luni în plasament, câinele a fost îndeajuns de sănătos încât să poată zbura cu un avion până în Dallas pentru a se reuni cu Wesley.

Câinele a primit numele Winston şi este fericit în casa lui Wesley alături de stăpânul său şi de prietenii săi.

Urmăriţi cum destinul i-a adus împreună pe Wesley şi pe căţelul înfometat, dar şi momentul revederii după o lungă călătorie în videoclipul încântător de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?