LiveBiz
Bărbatul folosește uscătorul de păr pentru a încălzi un porumbel care tremura în afara ferestrei

Bărbatul folosește uscătorul de păr pentru a încălzi un porumbel care tremura în afara ferestrei

LiveBiz » Animale » Bărbatul folosește uscătorul de păr pentru a încălzi un porumbel care tremura în afara ferestrei

Într-o zi friguroasă, Sabahattin Yilmaz se afla la el acasă în Turcia, când, după ce ploaia puternică s-a oprit, a observat o pasăre odihnindu-se pe pervazul din exteriorul ferestrei sale.

Era un porumbel ud fleaşcă şi abătut. Evident, nu reuşise să găsească la timp adăpost de furtună. Văzând pasărea tremurând de frig, Yilmaz a venit cu o idee strălucită.

În loc să rişte să streseze pasărea încercând să o prindă pentru a o duce în interior la căldură, Yilmaz a adus căldura la porumbel.

Folosind un uscător de păr, el a oferit păsării cea mai rapidă metodă de a se usca.

Şi, fără ştirea lui Yilmaz, un trecător de pe stradă a surprins întreaga scenă pe camera telefonului mobil:

Videoclipul a devenit viral – determinând presa locală să îl găsească pe Yilmaz pentru a-l intervieva şi a afla mai multe detalii. Se pare că finalul a fost la fel de incitant ca gestul în sine.

„[Porumbelul] şi-a revenit după ce a fost încălzit”, a declarat Yilmaz, presei. „I-am dat şi puţină pâine. L-am [încălzit] din nou după 15 minute. După ce pasărea şi-a revenit şi şi-a mâncat mâncarea, a zburat.”

Deşi binele unui singur porumbel din lume poate fi de mică importantă pentru unii oameni, Yilmaz simte acest lucru diferit.

„Este şi el un suflet.”, a spus Yilmaz. „De aceea am făcut asta.”

Ţi-a plăcut acest articol?