LiveBiz
Câinele a ajuns paralizat după ce a fost călcat de o maşină şi apoi abandonat în mijlocul drumului

Câinele a ajuns paralizat după ce a fost călcat de o maşină şi apoi abandonat în mijlocul drumului

LiveBiz » Animale » Câinele a ajuns paralizat după ce a fost călcat de o maşină şi apoi abandonat în mijlocul drumului

Un câine pe nume Georgie a paralizat după ce a fost lovit de o maşină, iar şoferul a fugit de la locul incidentului.

Bietul câine era profund traumatizat din cauza faptului că nu mai putea să-şi folosească membrele posterioare.

Orele treceau, iar el rămăsese neclintit de frică şi de durere în mijlocul drumului. La un moment dat câţiva trecători îngrijoraţi l-au văzut şi au chemat o echipă de salvare care să-i aline suferinţa.

Tocmai în momentul în care Georgie a prins puţin curaj şi a început să se târască pe stradă, salvatorii de la Animal Aid i-au sărit în ajutor.

La clinică, veterinarul a descoperit că Georgie suferise un traumatism puternic la coloană. Leziunile l-au lăsat paralizat şi nu prea existau speranţe că el să meargă din nou. Dar salvatorii nu au renunţat la Georgie. L-au lăsat pe mâinile pricepute ale unui kinetoterapeut care lucra în mod riguros cu Georgie în fiecare zi. Spre uimirea tuturor, acest om cu suflet minunat a reuşit să producă o schimbare acolo unde medicamentele şi medicina nu au reuşit să vindece.

Georgie a început încet, dar sigur să-şi revină. Simţea că îşi poate folosi din nou picioarele în timp ce încerca să-şi păstreze singur echilibrul. După luni întregi de terapie istovitoare, Georgie a reuşit în cele din urmă imposibilul – a putut să meargă din nou! Astăzi, Georgie încă mai şchiopătează puţin, dar este un câine independent şi fericit în toate felurile! Sincere mulţumiri salvatorilor şi terapeutului că nu au renunţat la Georgie!

În video de mai jos puteţi vedea salvarea lui Georgie şi cum s-a vindecat puţin câte puţin în timpul nenumăratelor sesiuni de kinetoterapie!

https://youtu.be/6hEOzJDt8Do Ţi-a plăcut acest articol?