LiveBiz
Acest om a fost amendat deoarece cocoşul său a cântat prea devreme şi i-a trezit pe vecini

Acest om a fost amendat deoarece cocoşul său a cântat prea devreme şi i-a trezit pe vecini

LiveBiz » Animale » Acest om a fost amendat deoarece cocoşul său a cântat prea devreme şi i-a trezit pe vecini

În ciuda numeroaselor reclamaţii venite din cartier, cocoşul care cânta nu a fost pus la punct în mod deosebit, drept urmare proprietarul sau, un bărbat în vârstă de 83 de ani pe nume Angelo Boletti, a fost amendat cu 166 de euro de către administraţia unui oraş italian. Aparent, reprezentaţiile matinale ale cocoşului i-au deranjat pe vecinii bărbatului: pasărea cânta de la 4:30 la 6:00: o situaţie insuportabilă pentru mulţi.

Imagine: Il Cittadino

Angelo Boletti, un pensionar în vârstă de 83 de ani, care locuieşte în Castiraga Vidardo, Lombardia, a avut timp de 10 ani un cocoş pe nume Carletto, care obişnuia să cânte dis-de-dimineaţă: de obicei de la 4:30 la 6 a.m. Bărbatul fusese deja avertizat de cei din cartier să-şi ţină pasărea la cel puţin zece metri de casele vecine. Acesta este motivul pentru care, în urmă cu câţiva ani, Angelo îl dăruise pe Carletto unui prieten din mediul rural.

Dar soarta a vrut ca prietenul lui Angelo să fie nevoit să plece 20 de zile, aşa că i-a returnat cocoşul proprietarului de drept; este inutil de precizat că vecinii săi nu au apreciat întoarcerea lui Carletto, care a început să cânte din nou de la 4:30 la 6:00, în fiecare zi…

Imagine: Pixnio

În cele din urmă, poliţia locală a sosit şi i-a aplicat o amendă lui Angelo, care a trebuit să plătească 166 de euro în urma plângerii vecinilor săi, care nu mai puteau dormi din cauza cântatului insistent al cocoşului Carletto, care nu şi-a imaginat nicio clipă că era cauza atâtor nemulţumiri.

Cu amărăciune, Angelo a plătit amenda de 166 de euro, dar a rămas nedumerit: „Nu am cuvinte. De ce a fost nevoie de chestia asta? Mi-au spus despre regulă distanţei de cel puţin 10 metri. Am respectat-o, nu înţeleg!”

Bărbatul de 83 de ani a declarat că intenţionează să depună contestaţie la amendă şi speră că va avea parte de îngăduinţa administraţiei oraşului.

Ţi-a plăcut acest articol?