LiveBiz
O tânără surprinde o reprezentare neobişnuită a scenei Naşterii: în locul pruncului Iisus a apărut o pisică ursuză

O tânără surprinde o reprezentare neobişnuită a scenei Naşterii: în locul pruncului Iisus a apărut o pisică ursuză

LiveBiz » Animale » O tânără surprinde o reprezentare neobişnuită a scenei Naşterii: în locul pruncului Iisus a apărut o pisică ursuză

Animalele, în special cele domestice, sunt adesea unele dintre principalele surse de bună dispoziţie: a asista la o scenă frumoasă care le implică ne poate ridica moralul chiar şi în cele mai întunecate zile.

Brooke Goldman, o tânără newyorkeză, se trezise mult prea devreme pentru gusturile sale, deoarece îi promisese prietenului ei că îl va conduce până la gară. Era una dintre acele dimineţi când Brooke avea nevoie de un zâmbet şi, întâmplător, observând prezenţa unei pisici într-un loc total neaşteptat, s-a gândit să o pozeze.

Vă invităm să descoperiţi în continuare ce a urmat momentului în care a postat respectiva poză pe platforma Imgur:

Anunţ
Sursa: Imgur

Tânăra se îndrepta spre gară când a observat reprezentarea Naşterii Domnului la colţul străzii. La prima vedere nu părea nimic ciudat, dar cu toate acestea ceva nu era aşa cum ştia: în plus faţă de statuile lui Iosif şi Maria, era o intrusă în iesle… o pisică morocănoasă se refugiase în coşuleţ, moţăind, ca şi cum ar fi fost în culcuşul său obişnuit. Evident, felina nu avea nicio intenţie de a „distruge” spiritul Crăciunului, dar prezenţa ei acolo i-a provocat un episod amuzant tinerei, care a vrut imediat să-i facă o fotografie.

Sursa: Imgur

Poza a devenit virală în rândul utilizatorilor de internet – mulţi s-au întrebat, mai în glumă, mai în serios: „Ce fel de religie este aceasta?” – stârnind tot felul de reacţii şi zâmbete. Într-adevăr, este dificil să rămâi impasibil în faţa expresiei morocănoase a acestei pisici, în timp ce stă ghemuită în ieslea pruncului Iisus.

Sperăm că această fotografie vă va însenina ziua, la fel cum a înveselit-o şi pe cea care a imortalizat-o!

Ţi-a plăcut acest articol?