LiveBiz
Câinele a ajuns într-un adăpost după ce proprietarul său a murit – Acum plânge mereu înainte să adoarmă

Câinele a ajuns într-un adăpost după ce proprietarul său a murit – Acum plânge mereu înainte să adoarmă

LiveBiz » Animale » Câinele a ajuns într-un adăpost după ce proprietarul său a murit – Acum plânge mereu înainte să adoarmă

Adăpostul celor de la „The Humane Society” din Quincy, Michigan, a primit recent un chihuahua în vârstă, pe nume Scooter, care tocmai îşi pierduse unicul proprietar pe care îl avusese vreodată.

Extrem de îndurerat, câinele s-a dovedit a fi neobişnuit de liniştit în adăpost. Cu toate acestea, ritualul său de mers la somn este cel care a înduioşat inimile tuturor.

Odată ce este complet acoperit cu păturica sa favorită, bietul patruped pur şi simplu începe să plângă. Nu numai că îi este foarte dor de proprietarul său, dar se şi teme de tot ceea ce-l aşteaptă în viitor.

Într-o ultimă încercare de a-l ajuta pe Scooter, personalul adăpostului a publicat pe Facebook o fotografie ce înfăţişează ritualul său nocturn, însoţită de mesajul:

„Este o realitate tristă faptul că mulţi câini în vârstă, care ajung să îşi piardă proprietarii, trebuie să se confrunte cu această soartă crudă. Au nevoie de dragoste pentru a se vindeca, dar nimeni nu doreşte să-i adopte. Împărtăşiţi povestea lui Scooter şi ajutaţi-l să-şi găsească o casă.”

La scurt timp după mesajul iniţial, voluntarii de la adăpost au publicat un update:

„Postarea cu Scooter a impresionat multe inimi din întreaga lume. Am primit cereri de adopţie chiar şi din locuri ca Italia. În cele din urmă, adăpostul a decis să-l încredinţeze pe Scooter unei femei din zonă, pe nume Jessica Howard. Jessica este o mare iubitoare de animale, care a salvat mulţi câini de-a lungul vremii. Ea s-a angajat să-l ajute pe Scooter să trăiască o viaţă confortabilă până la final.”

Scooter se confruntă în continuare cu multă durere emoţională, dar mulţumită dragostei lui Jessica şi a noilor săi fraţi, el iese treptat din depresie pentru a se bucura pe deplin de noua sa viaţă. Partea cea mai bună este că a început să adoarmă liniştit, deoarece coşmarul singurătăţii nu-l mai deranjează atât de mult!

Distribuiţi această poveste cu final fericit tuturor persoanelor care iubesc animalele!

Ţi-a plăcut acest articol?