LiveBiz
Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale interpretând „Unchained Melody”

Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale interpretând „Unchained Melody”

LiveBiz » Muzică » Cu numai 6 săptămâni înainte de a trece în nefiinţă, Elvis a susţinut spectacolul vieţii sale interpretând „Unchained Melody”

Cine nu-l iubeşte pe Regele Rock’n’Roll-ului? Elvis Presley a bucurat întregul mapamond cu talentul său nemaipomenit, cu carisma sa extraordinară şi abilităţile incredibile de adevărat maestru al divertismentului

El a fost o legendă care a părăsit mult prea devreme această lume. Dar ceea ce putem admira cel mai mult la el este faptul că, în ciuda bolilor şi altor neplăceri din viaţa lui, Elvis nu a contenit să se dedice trup şi suflet spectacolelor şi publicului său drag, cântând mereu din adâncul sufletului său.

Acest spectacol istoric poate fi cel mai bun exemplu în acest sens. Susţinut cu doar 6 săptămâni înainte de trecerea sa prematură în nefiinţă, la numai 42 de ani, concertul de faţă dovedeşte faptul ca Elvis a rămas Regele Rock’n’Roll-ului până la final. Un om care a trăit muzica cu pasiune şi care a reuşit să emoţioneze inimile oamenilor din toate colţurile lumii.

În acest videoclip, puţin cunoscut publicului larg, Elvis cântă îndrăgita piesă „Unchained Melody”, cu o emoţie atât de mare, încât mulţi consideră că acest spectacol final al său este cel mai bun din toate timpurile.

Ca de obicei, Elvis nu a oferit mai puţin de 100% publicului său, în acest caz, unui număr impresionant de spectatori adunaţi laolaltă pe data de 21 iunie 1977 în Rapid City, Dakota de Sud.

Michael Hembree / YouTube

Vocea lui a excelat până în ultima clipă a vieţii, iar piesa „Unchained Melody”, pe care Elvis Presley o interpretează în această filmare, reprezintă apogeul simţămintelor omeneşti.

Deşi sănătatea nu îi permitea la momentul acela să se exprime cu uşurinţă, întreaga lui fiinţă vibrează odată cu clapele pianului. El nu a renunţat nicio clipă să dăruiască oamenilor momente pe care doar o dată în viaţă le poţi trăi şi pe care nu ai cum să le uiţi vreodată.

El este o legendă şi aşa cum ştim, legendele nu mor niciodată, ele trăiesc prin noi mai departe. Elvis rămâne unul dintre cei mai iubiţi artişti ai tuturor timpurilor!

Michael Hembree / YouTube

Ascultaţi această interpretare magistrală a lui Elvis, care nu are cum să nu vă dea fiori. Chiar dacă nu eşti fan Elvis, vei fi de acord ca vocea lui este pur şi simplu incredibilă!

Urmăriţi interpretarea care a scris istorie în videoclipul de mai jos.

Cuvintele nu sunt uşor de exprimat atunci când trăieşti piesa cu maximă intensitate şi cu siguranţă sunt foarte mulţi care ar fi dat orice ca să facă parte din public în acea zi!

Împărtăşiţi această reprezentaţie memorabilă cu familia şi prietenii!

Ţi-a plăcut acest articol?