LiveBiz
Căţelul cade de pe un vas de croazieră şi înoată fără oprire, până când cineva decide să-l scoată din necaz

Căţelul cade de pe un vas de croazieră şi înoată fără oprire, până când cineva decide să-l scoată din necaz

LiveBiz » Animale » Căţelul cade de pe un vas de croazieră şi înoată fără oprire, până când cineva decide să-l scoată din necaz

Există momente în viaţă când este cu adevărat esenţial să fii la locul potrivit, la momentul potrivit. Nu ai întotdeauna acest noroc, dar atunci când se întâmplă, poate fi bine atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi.

Din fericire, exact aşa s-a întâmplat în cazul unui căţel, care, în mod inexplicabil, se afla în mod cert în locul nepotrivit, dar la momentul potrivit. Câţiva oameni, ieşiţi la plimbare într-o o mică ambarcaţiune, l-au interceptat pe bietul câine, reuşind să-l salveze.

Youtube / RYCC Savoia

Oamenii l-au reperat în Golful Napoli, în largul coastei de sud-vest a Italiei, şi nimeni nu ştia de unde a venit sau din ce motiv se afla acolo. Un căţeluş asemănător cu un Labrador înotase fără oprire, de cine ştie cât timp, până când salvatorii săi s-au grăbit să-l recupereze din apă. Când oamenii şi-au dat seama că au găsit un câine în largul mării, nu şi-au putut crede ochilor, dar lăsând la o parte uimirea iniţială, s-au grăbit să-l scoată din necaz.

Înfrigurat şi înspăimântat, odată ajuns pe mica ambarcaţiune, căţeluşul a fost imediat încălzit, uscat şi răsfăţat de cei prezenţi, care erau încă surprinşi de ceea ce se întâmplase.

Youtube / RYCC Savoia

Odată ajunşi pe uscat, aveau să afle că micuţul câine căzuse de pe un vas de croazieră şi de aceea apăruse înotând din larg. Din fericire, mica ambarcaţiune a fost la locul potrivit, la momentul potrivit, iar oamenii de la bord au reuşit să îl salveze. Ulterior, salvatorii au făcut toate demersurile necesare şi căţeluşul a putut să-şi îmbrăţişeze din nou proprietarii.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?