LiveBiz
Soţul ei a fugit, lăsând-o singură cu fetiţa: după 49 de ani, primeşte „compensaţia” pe care o merită

Soţul ei a fugit, lăsând-o singură cu fetiţa: după 49 de ani, primeşte „compensaţia” pe care o merită

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Soţul ei a fugit, lăsând-o singură cu fetiţa: după 49 de ani, primeşte „compensaţia” pe care o merită

Când doi oameni decid să pună capăt relaţiei, nu este vorba niciodată de hotărâri simple, mai ales dacă există şi un copil la mijloc. Aţi auzit cu siguranţă despre multe cazuri de divorţ care se lasă cu procese pentru custodie sau pensie de întreţinere. Dar ceea ce veţi citi mai jos este cu adevărat uimitor, pentru că arată că nu există limite la unele proştii care uneori se întâmplă.

Toni Anderson, o femeie din San Diego, SUA, a primit pensie alimentară pentru a-şi întreţine fiica de la fostul ei soţ care fugise în Canada. Până în prezent, nimic ieşit din comun, cu excepţia faptului că despăgubirea a avut loc după 49 de ani de la abandonul soţului, care datează de la începutul anilor ’70.

Imagine: ABC13 Houston / Youtube

Ati înțeles bine: această femeie, lăsată singură să aibă grijă de Lane, fiica ei de 3 ani, a primit indemnizatia de intretinere de la soțul ei de 73 de ani, cu aproape o jumătate de secol întârziere. La momentul faptei, soțul ei fugise în mod deliberat în străinătate si nu a trimis nici macar un cent pentru a-si întreține copilul.

Din fericire, mama a reușit întotdeauna să-i ofere fiicei sale cele mai bune condiții de viață, dar nu i-a fost ușor: femeia, cu singurul ei salariu, trebuia să se gândească la toate. Cu toate acestea, conștientă de drepturile sale, Toni nu a renunțat niciodată și a continuat să-și susțină cauza pentru dreptul copilului. La începutul anilor ’70, această sumă era calculata la ¼ din venitul lunar: este de la sine înțeles că, compensația totală, adunată pe parcursul anilor, a dus la o sumă destul de mare: aproximativ 150.000 USD.

Imagine: ABC13 Houston / Youtube

După ani de procese şi tergiversări, judecătorii au decis în favoarea ei şi în acel moment, pentru fostul ei soţ a venit timpul să bage mâna la portofel şi să o despăgubească pentru toţi acei ani. Toni a spus că este foarte mulţumită de rezultatul cazului, pe care l-a „dedicat” numeroaselor mame singure care se luptă, şi care deseori, din frică sau lipsă de informaţii, nu îşi susţin pe deplin drepturile în faţa unei situaţii precum cea prin care a trecut ea.

Ţi-a plăcut acest articol?