LiveBiz
După ce a fost salvat de la moarte, acest motan a devenit tată surogat pentru zeci de pisoi bolnavi sau orfani

După ce a fost salvat de la moarte, acest motan a devenit tată surogat pentru zeci de pisoi bolnavi sau orfani

LiveBiz » Animale » După ce a fost salvat de la moarte, acest motan a devenit tată surogat pentru zeci de pisoi bolnavi sau orfani

Chiar şi în lumea animalelor spiritul de întrajutorare este omniprezent. În faţa unor astfel de situaţii rămânem muţi de uimire şi ne dăm seama că animalele ne pot surprinde cu reacţii cu totul neaşteptate, ce pot fi considerate adevărate lecţii de viaţă.

Faceţi cunoştinţă cu Benny: un motan adorabil care iubeşte să îşi petreacă timpul cu puii de pisică ce ajung în grija proprietarei sale. Nu ai cum să nu te înduioşezi în faţa acestor dovezi de generozitate şi altruism pe care Benny le dovedeşte din plin.

Thecatlvt / Instagram

Benny a avut un început dificil în viaţă. Mama lui a fost o pisică a străzii şi când i-a adus pe lume, el şi cei patru fraţi ai săi au avut multe probleme de sănătate. Benny a fost unul dintre cei mai bolnavi pisoi – avea o mulţime de paraziţi şi o infecţie a căilor respiratorii superioare.

Ellen Carozza, de profesie tehnician veterinar, s-a oferit să-l ajute pe Benny şi pe fraţii săi. Aceasta a îngrijit pisoii până s-au însănătoşit.

Thecatlvt / Instagram

Odată ce pisoii au fost destul de puternici, au fost daţi spre adopţie în sânul unor familii iubitoare de animale. Iniţial, Carozza a planificat şi adopţia lui Benny, dar pe parcurs s-a îndrăgostit atât de tare de motănelul adorabil, încât în cele din urmă a decis să îl adopte chiar ea.

Thecatlvt / Instagram

La scurt timp după ce Carozza l-a adoptat pe Benny, ea a primit în grijă un nou set de pisoi. Era uimită să vadă cum reacţiona Benny vizavi de pisicuţele bolnave care treceau pragul locuinţei sale. Benny s-a împrietenit rapid cu pisoii şi i-a învăţat abilităţi de socializare. Şi-a făcut datoria de tată adoptiv, i-a spălat şi îngrijit pe tot parcursul şederii lor.

Thecatlvt / Instagram

Carozza a început să îngrijească din ce în ce mai mulţi pui de pisică cu probleme. Benny era atât de încântat de fiecare dată când proprietara sa aducea acasă o nouă cutie cu pisoi – ca un copil în dimineaţa de Crăciun!

Thecatlvt / Instagram

Benny are de asemenea câteva metode părinteşti pe care le foloseşte de fiecare dată când pisoii sunt supăraţi. Când micuţii încep să plângă, el le pune o lăbuţă pe cap şi îi linge. Este modul lui de a le spune că totul va fi bine.

 

View this post on Instagram

 

Benny and his babies. #thecatlvt #fosterkitten #kittens #felinevettech #surrogatecatdad #benedict #whitecat

A post shared by Ellen (@thecatlvt) on

Din momentul în care Carozza l-a adoptat pe Benny, el a devenit tată surogat pentru zeci de pisoi. Iubeşte fiecare pisicuţă pe care Carozza o aduce acasă!

Benny îşi petrece zilele îmbrăţişând pisoii şi dormind alături de ei. De asemenea, el este mereu prezent şi o supraveghează pe Carozza când hrăneşte puii – vrea să se asigure că micuţii beneficiază de toată grija şi atenţia.

Thecatlvt / Instagram

Carozza este copleşită de modul în care Benny interacționează cu pisoii. Pare să-și amintească cât de greu i-a fost când era doar un mic pisoi – nu vrea ca puii pe care îi îngrijeşte să treacă prin ceea ce a îndurat el.

Thecatlvt / Instagram

Carozza împărtăşeşte deseori fotografii şi videoclipuri cu Benny şi puii pe pagina sa de Instagram . Peste 92.000 de persoane îi urmăresc contul – toată lumea abia aşteaptă să vadă ce mai fac Benny şi puii pe care îi are în grijă!

Thecatlvt / Instagram

Benny este un motan adorabil, care a devenit un tată surogat uimitor pentru o mulţime de pisoi care nu mai au pe nimeni altcineva pe lume. Dacă doriţi să vedeţi mai multe fotografii şi videoclipuri cu Benny, vizitaţi pagina lui de Instagram.

Dacă povestea lui Benny v-a adus un zâmbet pe chip, distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?