LiveBiz
Câinele loial refuză să părăsească vehiculul pe care proprietarul său decedat îl conducea

Câinele loial refuză să părăsească vehiculul pe care proprietarul său decedat îl conducea

LiveBiz » Animale » Câinele loial refuză să părăsească vehiculul pe care proprietarul său decedat îl conducea

Pierderea unei persoane dragi va fi întotdeauna un motiv de profundă tristeţe. Din acest motiv, poveştile cu câini loiali care rămân fideli proprietarilor lor chiar şi după moarte nu sunt o noutate pentru nimeni, dar continuă să ne surprindă.

Un bun exemplu în acest sens este povestea căţeluşului Wiggles, publicată pentru prima dată pe portalul Reddit însoţită de o fotografie. În imagine, puteţi vedea câinele odihnindu-se pe scaunul unui camion, un loc unde obişnuia să-şi petreacă ziua când stăpânul său încă era în viaţă.

Animalul nu vrea să se îndepărteze de locul respectiv. Potrivit celui care a distribuit fotografia, deşi Wiggles i-a fost alături stăpânului în ziua morţii şi l-a văzut plecând, câinele nu-l poate uita.

„Câinele era lângă pat când stăpânul a murit. Nu a părăsit niciodată camera în luna în care tata a stat acolo. A trebuit să-l forţăm să meargă să-şi facă necesităţile fiziologice”, a povestit fiul decedatului.

Deşi proprietarul lui Wiggles a murit în luna iunie a acestui an, căţelul are încă obiceiul de a urca în camionul decedatului.

De fiecare dată când cineva porneşte motorul, Wiggles aleargă disperat la faţa locului pentru a fi lăsat să intre. Fiindcă apoi refuză să mai coboare, familia alege mereu să-i facă plăcerea, lăsându-l singur pe scaunul şoferului pentru o vreme.

Indiferent de cine conduce camionul în ziua respectivă, acesta deschide uşa şi îl lasă să intre. Dacă nimeni nu pleacă într-o anumită zi, câinele se duce la portieră şi latră până când cineva îi permite accesul pe scaun.

Câinii sunt fiinţe extrem de loiale, care nu-şi uită niciodată oamenii dragi. Indiferent de cât timp a trecut de când au plecat stăpânii lor, suntem siguri că aceşti prieteni cu patru picioare îşi vor aminti întotdeauna de ei.

Ţi-a plăcut acest articol?