LiveBiz
Căţelul găsit lângă trupul neînsufleţit al mamei sale este salvat – reacţia lui înduioşează oamenii din întreaga lume

Căţelul găsit lângă trupul neînsufleţit al mamei sale este salvat – reacţia lui înduioşează oamenii din întreaga lume

LiveBiz » Animale » Căţelul găsit lângă trupul neînsufleţit al mamei sale este salvat – reacţia lui înduioşează oamenii din întreaga lume

Viaţa câinilor fără stăpân care hoinăresc pe străzi poate fi deosebit de dificilă. Dar în cazul un căţel pe nume Marley, acesta se simţea în siguranţă atâta timp cât mama lui era în preajmă.

Totuşi, într-o zi nefericită, mama lui şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident, iar Marley a fost pur şi simplu devastat când s-a trezit că priveşte trupul neînsufleţit al mamei sale. Brusc rămăsese orfan şi singur în această lume întunecată.

Voluntarii de la „Diasozo Animal Rescue” au auzit de cazul lui Marley şi s-au grăbit să vină în ajutorul său. Dar bietul pui era atât de înspăimântat, încât a refuzat să părăsească locul unde se afla trupul mamei sale. După multe eforturi şi încercări de convingere, Marley a fost în cele din urmă luat de acolo, dar chiar şi aşa, căţelul părea că nu vrea să vadă sau să audă pe nimeni.

Marley a refuzat să privească oamenii şi doar stătea toată ziua cu faţa spre perete. Durerea lui l-a împins spre depresie, dar salvatorii au încercat să-l mângâie şi să-l aline cu dragostea lor. După câteva zile, Marley a început să se simtă mai bine şi a reacţionat pentru prima dată la dragostea îngrijitorilor săi.

Din fericire, un bărbat s-a oferit să aibă grijă de Marley. În locuinţa sa temporară, Marley a devenit un animal de companie dulce şi iubit. Îi plăcea să se joace cu fratele său canin şi a acceptat atingerea tuturor oamenilor! După numai o lună de când se afla în grija tatălui său adoptiv, Marley devenise cel mai prietenos câine. Transformarea lui a fost incredibilă. Acum era pregătit pentru a-şi găsi familia mult aşteptată.

În cele din urmă, Marley şi-a găsit o casă frumoasă şi o familie iubitoare pentru totdeauna! Are chiar şi o grămadă de fraţi canini care să-l iubească şi să aibă grijă de el. De la un biet căţel rămas orfan şi până a ajuns să fie iubit şi fericit, Marley a parcurs un drum lung!

În videoclipul de mai jos puteţi viziona momentele triste, dar şi zilele însorite ale lui Marley în căminul său permanent!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?