LiveBiz
3 bărbaţi se apropie de o bunică de 77 de ani aflată la ATM: imediat îşi dau seama că şi-au ales greşit pensionara pe care să o jefuiască

3 bărbaţi se apropie de o bunică de 77 de ani aflată la ATM: imediat îşi dau seama că şi-au ales greşit pensionara pe care să o jefuiască

LiveBiz » Poveşti de viaţă » 3 bărbaţi se apropie de o bunică de 77 de ani aflată la ATM: imediat îşi dau seama că şi-au ales greşit pensionara pe care să o jefuiască

Este corect să spunem că majoritatea oamenilor se bucură de o legătură cu totul specială cu bunicii şi bunicile. Ei sunt buni, grijulii şi, de obicei, ceva mai puţin stricţi atunci când vine vorba de reguli, în comparaţie cu părinţii.

Deşi sunt atât de blajini şi le place să le facă toate poftele nepoţilor, este totuşi ceva pe care oricine îl învaţă de la o vârstă fragedă în legătură cu bunicii. Nu încercaţi să vă puneţi cu ei. Ştiţi bine cum se va termina.

Acesta este cu siguranţă şi cazul bunicii Winifred Peel în vârstă de 77 de ani din Wirral, Marea Britanie. Citiţi mai jos întreaga poveste…

Într-una din zile, doamna Winifred Pell, din orăşelul Bromborough, Wirral, s-a deplasat la un bancomat pentru a retrage o sumă de bani.

În timp ce stătea în faţa ATM-ului încercând să introducă pinul cardului, a observat că cineva s-a apropiat din spatele ei. Înainte de a putea reacţiona, doi bărbaţi au imobilizat-o. Apoi, un alt treilea şi-a făcut apariţia.

În faţa bancomatului, unul dintre hoţi a apăsat pe butonul de retragere a 200 de lire sterline, iar atunci femeia şi-a dat seama că este jefuită.

A acţionat rapid

Bărbaţii erau în mod evident nişte hoţi, iar dacă bunica Winifred nu acţiona repede, aceştia aveau de gând să îi golească contul.

Dar, când unul dintre bărbaţi a încercat să retragă banii, femeia a pus un plan în acţiune.

A reuşit să îl prindă de guler pe unul dintre hoţi şi l-a dat cu capul de bancomat… de trei ori, înainte ca bărbaţii să fie nevoiţi să fugă de la faţa locului, alergând ca nişte câini cu coada între picioare.

Winifred a sunat la poliţie, iar atacatorii au fost arestaţi mai târziu în acea zi.

Neįtikėtini faktai / Facebook

Unul dintre motivele pentru care poliţiştii au reuşit să identifice bărbaţii este că unul dintre ei era rănit la cap ca urmare a acţiunii defensive a bunicii Winifred. Aceştia au fost identificaţi ca fiind Piper Dumitru (18 ani), Florin Geblescu (18 ani) şi Felix Stoica (19 ani). Toţi trei şi-au recunoscut vinovăţia în instanţă şi au ajuns la închisoare.

Potrivit lui William Beardmore, procurorul de caz, tâlharii de origine română au condus până în localitatea respectivă în căutare de “ţinte uşoare”.

„- Nu le-a păsat cum mă va afecta asta”, a declarat Winifred pentru publicaţia britanică Metro. „Pot spune cu certitudine că această întâmplare mi-a schimbat viaţa, nu voi mai avea niciodată încrederea pe care am avut-o odată.”

Datorită faptului că a crescut alături de cei trei fraţi ai săi şi a făcut mult sport de-a lungul vieţii, doamna Winifred a dat dovadă de o tenacitate la care tâlharii nu s-au aşteptat.

Neįtikėtini faktai / Facebook

Felicitări bunicii Winifred! Sperăm că le-a dat acestor hoţi o lecţie pe care nu o vor uita niciodată.

Bineînţeles, nu ar trebui niciodată să încerci să furi, dar trei bărbaţi care să atace o bunică de 77 de ani e pur şi simplu dincolo de orice neruşinare.

Distribuiţi acest articol prietenilor dvs. de pe Facebook pentru a aduce un omagiu bunicii eroine!

Ţi-a plăcut acest articol?