LiveBiz
Pisoii înfometaţi plâng după mama lor, dar din păcate aceasta nu se mai întoarce niciodată

Pisoii înfometaţi plâng după mama lor, dar din păcate aceasta nu se mai întoarce niciodată

LiveBiz » Animale » Pisoii înfometaţi plâng după mama lor, dar din păcate aceasta nu se mai întoarce niciodată

Când cei de la „Love 4 Pets” au aflat despre nişte bieţi pisoi care plângeau de câteva zile, au trimis un voluntar care să-i salveze. Cu ajutorul vecinilor, a găsit repede locul în care se ascundeau cei trei fraţi. Pisoii aveau în jur de 5-6 săptămâni. Erau flămânzi şi slăbiţi din cauza faptului că au fost lăsaţi să moară de foame zile întregi. Nu era niciun semn de-al mamei lor, aşa că bărbatul a crezut că i-a abandonat sau că i s-a întâmplat ceva rău.

Bărbatul a folosit o cuşcă de transport pentru a prinde pisoii şi a-i duce acasă. Pentru că nu erau sălbatici, bărbatului i-a fost uşor să îi atingă şi să-i bage în cuşcă. Când fraţii au sosit în noua lor casă, un motan pe nume Thor a fost bucuros să le ureze bun venit. Cu ajutorul lui Thor, pisoii au fost încântaţi să descopere totul în jurul lor.

În ciuda faptului că acum erau pe mâini bune, pisoilor încă le era atât de dor de mama lor. Au plâns după ea, dar, din păcate, aceasta nu s-a mai întors. Bărbatul le-a arătat că are mâncare pentru ei şi din cauza foamei au ieşit imediat să mănânce. El i-a hrănit încet şi cu răbdare, deoarece ştia că stomacul lor nu este capabil să digere multă mâncare într-un timp atât de scurt.

Urmăriţi salvarea completă aici:

 

Poate că aceşti pisoi şi-au pierdut mama, dar acum au un stăpân minunat şi un prieten care să-i iubească. Mulţumiri tuturor celor implicaţi pentru că au salvat aceşti pui şi le-au oferit o a doua şansă la o nouă viaţă.

Ţi-a plăcut acest articol?