LiveBiz
De Crăciun, acest bărbat plăteşte utilităţile a 36 de familii ce erau programate să rămână fără curent

De Crăciun, acest bărbat plăteşte utilităţile a 36 de familii ce erau programate să rămână fără curent

LiveBiz » Poveşti de viaţă » De Crăciun, acest bărbat plăteşte utilităţile a 36 de familii ce erau programate să rămână fără curent

Există perioade ale anului când devine dificil pentru multe familii să facă faţă vieţii de zi cu zi şi să acopere toate cheltuielile necesare pentru a-şi asigura un trai decent. Nu este întotdeauna uşor să poţi plăti factura de energie electrică sau alte utilităţi şi, uneori, situaţia poate deveni atât de critică, încât provoacă un disconfort major.

Cei care au trecut prin astfel de experienţe ştiu foarte bine despre ce vorbim. Michael Esmond, un antreprenor de 74 de ani din Florida şi director al Gulf Breeze Pools & Spa, nu a avut întotdeauna o situaţie atât de stabilă economic. Drept urmare, cu ocazia Crăciunului, a decis să ofere un cadou cu totul special celor care aveau mare nevoie de el.

Imagine: Sovibes Stories / Youtube

Când a văzut o factură de energie electrică pe care trebuia să o plătească până la 26 decembrie, Michael nu s-a putut abţine să nu se gândească la momentul în care se străduia să se descurce în anii ’80. Afacerea lui încă nu mergea mulţumitor şi nu a putut să-şi plătească facturile, drept urmare şi-a petrecut sărbătorile pe întuneric şi în frig. Încălzirea era un adevărat „lux” în acea perioadă.

Deci, ca o persoană generoasă, Michael a căutat oameni din comunitatea sa care ar putea fi în situaţii similare experienţei sale din trecut, şi a decis să le ofere un cadou frumos de Crăciun. Fără să stea pe gânduri, a achitat restanţele celor 36 de familii care aveau facturi neplătite.

Imagine: Sovibes Stories / Youtube

Legătura pe care Esmond o are cu vecinii săi din cartier este atât de puternică, încât bărbatul a decis să facă un gest care să le aducă puţină pace şi fericire într-un moment când toţi ar trebui să fim mai buni. Prin urmare, cu aproximativ 4,600 de dolari, el a dat dovadă de altruism şi solidaritate, oferind un exemplu pentru mulţi oameni.

Iar recunoştinţa din partea celor greu încercaţi, către bunul Michael, nu a întârziat să apară. Mulţi oameni au trimis mesaje de mulţumire antreprenorului, care le-a adus o rază de lumină într-o perioadă în care să dăruieşti îţi oferă probabil una din cele mai mari satisfacţii pe care le poţi avea ca om.

Chiar şi gesturile mici de acest fel au un impact mare, iar cei care răspândesc bunătatea şi umanitatea sunt cu siguranţă persoane care merită toate aprecierile!

Ţi-a plăcut acest articol?