LiveBiz
20 de cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil

20 de cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil

LiveBiz » Animale » 20 de cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil

Aceste animale au avut un început dur în viaţă, dar au fost salvate de oameni cu inimi uriaşe.

Ţineţi şerveţelele la îndemână, pentru că veţi vedea cât de recunoscătoare pot fi aceste creaturi adorabile.

1. Indi, cangurul orfan

Indi este unul dintre locuitorii rezervaţiei „The Kangaroo Sanctuary” din Alice Springs, Australia. Orice ar face aceşti oameni care salvează animale, cu siguranţă fac lucruri minunate, pentru că Indi nu este singurul cangur care îi îmbrăţişează în fiecare zi.

The Kangaroo Sanctuary – Alice Springs via Facebook

2. Motanul Nobby Nobbs

Acest motan avea 12 ani şi era complet surd când în cele din urmă a fost adoptat, după ce locuise într-un garaj din Texas. În ciuda atâtor ani în care a fost neglijat, când Karyn Poplin de la Kitty Adventure Rescue League and Sanctuary l-a întâlnit pe Nobbs, acesta s-a ataşat imediat de salvatorul său şi de atunci sunt nedespărţiţi.

via Love Meow

3. Purcelul Radish

Acest biet purcel a căzut dintr-un camion care se deplasa spre abator şi a fost salvat de o familie cu dragoste pentru animale după ce suferise mai multe leziuni. Salvatorii lui l-au îngrijit până când s-a făcut bine şi acum şi-a găsit un cămin permanent la ferma acestora.

Erin Brinkley-Burgardt via Facebook

4. Leul Juniper

Se pare că Juniper oferă mai mult decât un pupic prietenos în această fotografie, îmbrăţişând-o pe salvatoarea sa, Ana Julia Torres. Femeia a salvat leul dintr-un circ unde suferise multe abuzuri.

white light black light

5. Veveriţa Bella

În 2009, Brantley Harrison a găsit un pui veveriţă care fusese atacat de o bufniţă. După ce a îngrijit-o timp de 5 luni, femeia a eliberat-o pe Bella în natură. În ciuda faptului că a fost fericită să trăiască în mediul natural, Bella şi-a vizitat familia adoptivă în fiecare zi, timp de 8 ani!

Bella the Squirrel and her crazy canines via Facebook

6. Gorila orfană

Patrick Karabaranga este administrator al Parcului Naţional Virunga din Congo. Şi-a făcut o prietenă pe viaţă când şi-a arătat compasiunea faţă de o gorilă adolescentă ai cărei părinţi au fost împuşcaţi de braconieri.

via AOL

7. Râsul Benji

Acest râs a fost salvat de un băiat cu inimă mare, care nu putea să nu se gândească la animalele surprinse de incendiile care au devastat vestul Statelor Unite. Când George a venit acasă cu bietul animal, părinţii l-au lăsat să-l îngrijească, iar acum cei doi sunt de nedespărţit.

Benji the Bobcat via YouTube

8. Pisicuţa Hallie

O familie care se deplasa pe o autostradă din Virginia de Vest a văzut o pisică grav rănită pe marginea drumului. În loc să o lase să-şi găsească sfârşitul, au luat-o şi au dus-o la Itty Bitty Kitty Committee, o organizaţie de salvare a animalelor din oraşul Charleston. Salvatorii i-au pus numele Hallie Greer pentru că a fost găsită lângă ieşirea Hal Greer din Huntington. Micuţa Hallie este extrem de recunoscătoare familiei sale adoptive şi nu se opreşte din tors de fiecare dată când se revede cu personalul medical care a ajutat-o să se însănătoşească.

via YouTube

9. Un câine recunoscător

Este destul de rar ca un animal de companie să se bucure când merge în vizită la veterinar, dar acest patruped ştie exact cui să mulţumească pentru că îl face să se simtă mai bine. O zi de lucru minunată pentru veterinari şi personalul medical.

Petplan Pets via Imgur

10. Duke

Duke şi proprietarul său au fost prinşi de inundaţii în timpul unei furtuni din Texas. Proprietarul lui Duke a reuşit să-l ţină lângă el în timp ce a sunat după ajutor. Este clar că patrupedul ştie cine şi-a pus viaţa în pericol pentru a-l salva atât pe el, cât şi pe proprietarul său. Când a ajuns pe teren sigur, câinele a alergat imediat la pompierul salvator, copleşindu-l cu sărutări.

First Response Photography via LifeBuzz

11. John, cerbul orfan

Bărbatul din imagine l-a salvat pe acest cerb bolnav când încă era doar un pui. Micuţul a fost găsit pe o pajişte şi abia putea să meargă. Ulterior s-a descoperit că avea deficienţă de seleniu şi grave probleme musculare. Amscloie l-a îngrijit până când s-a făcut bine şi i-a pus numele după regretatul actor John Wayne.

Amscolie via Imgur

12. O lebădă recunoscătoare

Lebedele nu sunt cunoscute ca fiind afectuoase, dar aceasta este foarte fericită să-şi arate dragostea faţă de bărbatul care a ajutat-o să se facă bine şi apoi a eliberat-o în habitatul său natural din Marea Britanie.

Shadowbun via Imgur

13. Cerbul norvegian

După ce a fost salvat din ghearele vânătorilor în urmă cu câţiva ani, acest cerb vizitează casa salvatorilor de două ori pe zi pentru a savura o gustare delicioasă.

Britt Haugsevje Vangen via pikabu.ru

14. Marvin, câinele salvat

Reiese destul de clar din această fotografie că Marvin şi proprietarul său sunt fericiţi unul în compania celuilalt.

u/cjt20 via Reddit

15. Jaguarul Jiquitaia

Când soldaţii brazilieni au găsit un jaguar rănit în pădure, ei au decis să-l ducă de urgenţă la veterinar. Acum, Jiquitaia face parte din trupă şi iubeşte să se joace cu camarazii săi.

None Mangueira – fotografia via Facebook

16. Rademenesa, pisica asistentă

Rademenesa avea 2 luni când a apărut în faţa unui adăpost cu inflamaţie respiratorie. După ce a fost tratată, pisica a devenit asistenta echipei veterinare şi acum poate fi văzută oferind alinare altor animale bolnave care sunt sub tratament. Incredibil!

KimFromNorway via Imgur

17. Jake, câinele Pitbull

După ce l-a salvat dintr-o casă cuprinsă de flăcări, acest pompier a adoptat câinele rănit, care fusese abandonat de către foştii proprietari la veterinarul care l-a îngrijit. Acum, Jake este membru onorific al departamentului local de pompieri.

Jake the Fire Pibble via Facebook

18. Emma, puiul de elan

Emma nu-l va uita niciodată pe omul care a salvat-o. Se întoarce la locuinţa acestuia în fiecare zi ca să se joace cu el.

Emma the Moose via Facebook

19. Nora, căţeluşa salvată

Nora a îndurat multe abuzuri pe vremea când era doar un pui şi din acest motiv chiar şi acum se teme de oameni. Singura persoană pe care o acceptă lângă ea este Archie, copilul noii sale familii adoptive. Cei doi sunt de nedespărţit şi se bucură mereu să doarmă împreună.

wellettas via Instagram

20. Ursul Jimbo

Aşa arată o îmbrăţişare de urs! Jimbo este un urs brun Kodiak de 22 de ani care trăieşte împreună cu alţi 11 urşi salvaţi în rezervaţia Orphaned Wildlife Center din Otisville, statul New York. Cuplul care administrează rezervaţia îl consideră pe Jimbo ca pe un fiu după ce l-au crescut cu multă dragoste de pe vremea când era doar un pui.

via The Daily Mail

Pe lângă faptul că sunt foarte drăgălaşe, animalele ne învaţă o lecţie foarte importantă: să încetăm să ne gândim doar la noi şi să începem să le mulţumim celor care ne-au făcut un bine, oricât de mic ar fi fost el…

V-au plăcut aceste poze? Distribuiţi-le prietenilor şi familiei pe Facebook!