LiveBiz
Familia refuză să se prezinte la aniversarea acestui bărbat: drept urmare el îi invită pe clienţii restaurantului să-i cânte „La mulţi ani”

Familia refuză să se prezinte la aniversarea acestui bărbat: drept urmare el îi invită pe clienţii restaurantului să-i cânte „La mulţi ani”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Familia refuză să se prezinte la aniversarea acestui bărbat: drept urmare el îi invită pe clienţii restaurantului să-i cânte „La mulţi ani”

Dacă suntem înconjuraţi de afecţiunea şi dragostea familiei, ne putem considera oameni foarte norocoşi. Da, pentru că şi în cele mai grele momente ale vieţii, ştim că întotdeauna va fi mai mult de o persoană care va putea să ne susţină şi să ne ajute, fără să ceară nimic în schimb.

O familie care te iubeşte este o comoară nepreţuită care ar trebui păzită cu mare grijă, pentru că uneori avem tentaţia să o subestimăm. Un bărbat în vârstă de 61 de ani şi-a dat seama de curând că familia nu este totul în viaţă…

Această poveste emoţionantă s-a întâmplat în interiorul unui restaurant din Boca del Rio, Mexic, când un bărbat de 61 de ani trebuia să-şi sărbătorească ziua de naştere; a ajuns singur şi după ce şi-a ocupat locul la masa rezervată, bărbatul a aşteptat ceva timp sosirea familiei sale pentru a sărbători împreună fericitul eveniment, dar apoi a primit un SMS pe telefonul mobil. Când bărbatul, pe nume Eduviges Villatoro, a citit ce scria în mesajul text, şi-a dat seama că nimeni din familia lui nu va veni pentru aniversarea celor 61 de ani, aşa că a devenit brusc serios şi trist…

Acela a fost momentul când Eduviges a avut o idee genială, asigurându-se că nu va rata acea zi foarte importantă pentru el; a considerat de cuviinţă să-i implice pe toţi clienţii care se aflau în acel moment în restaurant, cerându-le o favoare pe cât de curajoasă, pe atât de înduioşătoare: „Vă rog să mă scuzaţi că vă deranjez. Azi este ziua mea, împlinesc 61 de ani, şi am vrut să o sărbătoresc alături de familia mea. Mi-am aşteptat copiii şi nepoţii, dar nu a venit nimeni. Oricine doreşte poate să vină şi să stea cu mine să-mi sărbătoresc aniversarea. V-aş fi recunoscător şi dacă aţi putea să cântaţi un mic cântec.”

Când ceilalţi oaspeţi ai restaurantului au ascultat acele cuvinte pline de emoţie, nu s-au putut abţine să nu se ridice şi să cânte cu voce tare celebrul „La mulţi ani”!

Atunci proprietarii restaurantului din Boca del Rio s-au gândit că dacă familia lui Eduviges nu se va prezenta să sărbătorească, se vor ocupa ei de asta, aşa că au organizat o adevărată petrecere împreună ceilalţi clienţi ai localului, totul completat cu un tort oferit, de asemenea, tot de restaurant: o zi de naştere specială pentru o persoană cu totul specială!

Chiar dacă cei mai apropiaţi oameni din familia lui Eduviges nu au apărut de ziua lui, acest bărbat de 61 de ani a descoperit că bunătatea şi afecţiunea pot veni chiar şi din cele mai necunoscute locuri, în care poate că nu am fi avut niciodată încredere până atunci.

Dacă avem o familie iubitoare pe care să ne bazăm, suntem foarte norocoşi, dar să ne amintim mereu acest lucru: Uneori, familia nu este totul în viaţă!

Ţi-a plăcut acest articol?