LiveBiz
Proprietarul îşi pune câinele la colţ şi începe să construiască; Rezultatul final face furori pe internet

Proprietarul îşi pune câinele la colţ şi începe să construiască; Rezultatul final face furori pe internet

LiveBiz » Animale » Proprietarul îşi pune câinele la colţ şi începe să construiască; Rezultatul final face furori pe internet

Câinele Buster stătea timid într-un colţ al casei, când proprietarul său a început să construiască un cadru din lemn în jurul lui.

Potrivit site-ului Bored Panda, Buster nu a avut parte de o educaţie prea bună şi avea probleme serioase de încredere atunci când rămânea singur în preajma oamenilor.

Tocmai de aceea, noul său proprietar a decis să încerce ceva pentru a-i restabili încrederea. Până când bărbatul a terminat proiectul, Buster a fost convins că viaţa lui va lua o turnură pozitivă.

Dacă un câine este abuzat sau neglijat de oameni încă de la venirea sa pe lume, poate fi dificil pentru aceştia ca odată cu trecerea timpului să-i recâştige încrederea.

Acesta a fost şi cazul lui Buster, un Staffordshire Bull Terrier în vârstă de 12 ani, care a avut parte de o viaţă teribilă înainte de a ajunge în grija unui adăpost. Datorită experienţelor sale negative, lui Buster nu-i plăcea să rămână singur în preajma oamenilor. Asta până când Sean, noul său proprietar, a pus la cale un plan strălucit.

Sean Farrell a vrut să-l dreseze pe Buster, astfel încât patrupedul să poată avea din nou încredere în oameni. El îşi dorea ca Buster să se simtă iubit şi, mai presus de toate, dorea să-l pregătească pentru un trai permanent în locuinţa lui.

Senzaţia de siguranţă

După cum s-a dovedit, Sean şi Buster au stabilit o legătură puternică unul cu celălalt, iar bărbatul şi-a dat seama că această casă trebuia să rămână căminul lui Buster pentru totdeauna. Drept urmare, el dorea să se asigure că Buster se va simţi confortabil în noul său mediu. S-a apucat de treabă şi a început să-i construiască lui Buster un fel de „budoar”.

„Budoarul a reprezentat ideea de a-i oferi lui Buster un spaţiu cât mai confortabil în camera mea”, a spus Sean.

„Să-l fac să înţeleagă că poate fi cu adevărat în siguranţă în preajma mea şi să se simtă confortabil în micuţul său ascunziş, în acelaşi timp. După ce am terminat, a intrat aproape instantaneu acolo. Au trecut deja câteva săptămâni şi este fericit să doarmă şi să stea în culcuşul lui.”

Posted by Zook the General. & Sgt Buster on Wednesday, March 6, 2019

Buster avea un puternic sentiment de nelinişte atunci când era în preajma oamenilor, aşa că Sean a pus la cale un plan pentru ca patrupedul să aibă un loc în care să se simtă adăpostit şi în siguranţă.

Oh well that’s gratitude for you!!!

Hong Kong Phooey Head has Bookaroo’d his window out!

Not sure if his house has “acts of Dog” cover on the insurance policy.

Posted by Zook the General. & Sgt Buster on Saturday, April 27, 2019

În ciuda faptului că nu avea pic de experienţă ca dulgher, Sean a construit un spaţiu confortabil pentru Buster… unul care dezvăluie dragostea nemăsurată a unui om pentru câinele său.

SNUG AS BUG IN A RUG
It kills me not to be able to go over and kiss and hug him !!

I promised myself it’s his hooman free place ❤️

Posted by Zook the General. & Sgt Buster on Friday, June 21, 2019

Posted by Zook the General. & Sgt Buster on Sunday, July 23, 2017

Şi după cum vedem, Buster adoră noul său culcuş. Cu siguranţă pare să fie mulţumit!

Sean este într-adevăr un om minunat şi cu suflet mare.

Ajutaţi-ne să-i aducem un omagiu lui şi câinelui său, Buster, distribuind acest articol pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?