LiveBiz
Copilul aude cântecul favorit al lui Elvis la petrecere. Acum priviţi-l când se întoarce şi îi lasă pe toţi fără cuvinte

Copilul aude cântecul favorit al lui Elvis la petrecere. Acum priviţi-l când se întoarce şi îi lasă pe toţi fără cuvinte

LiveBiz » Spectacol » Copilul aude cântecul favorit al lui Elvis la petrecere. Acum priviţi-l când se întoarce şi îi lasă pe toţi fără cuvinte

Probabil că nu este nimic mai distractiv decât să uiţi de toate grijile şi să dansezi pe o melodie consacrată; aceasta fiind una dintre cele mai vechi şi mai bune modalităţi de a rămâne activi, sănătoşi şi fericiţi.

Şi nu eşti niciodată prea bătrân sau prea tânăr ca să începi să-ţi exersezi mişcările pe ringul de dans, sau chiar să iei în considerare o viitoare carieră în domeniul dansurilor.

Îmbrăcat cu o cămaşă în dungi şi blugi, băieţelul din imagini face deliciul asistenţei prin mişcările lui incredibile pe care le execută cu un dinamism de invidiat.

YouTube

La numai doi ani, William Stokkebroe dansează cu multă drăgălăşenie în ritm de Jive în faţa unei mulţimi impresionante de spectatori. Pentru el, această reprezentaţie inedită este un moment de distracţie maximă în care puştiul se simte în lumea lui.

După ce i-a urmărit pe părinţii lui, Kristina şi Peter Stokkebroe practicând dansul la Studie43, studioul de dans pe care îl deţin în Danemarca, el a prins în mod clar câteva mişcări şi doreşte să le arate tuturor ceea ce a învăţat.

Suntem fermecaţi privindu-i agilitatea cu care îşi mişcă picioruşele mici. Cu multă naturaleţe el acoperă întreg ringul de dans, lucru care îi aduce admiraţia celor din jur. Pe parcursul dansului, William se opreşte câte puţin parcă pentru a spune tuturor că merită să fie aplaudat pentru reuşita lui.

Acest copil talentat are un viitor atât de luminos în faţă. De-abia aşteptam să-i vedem mai multe mişcări incredibile şi distractive.

Distribuiţi această poveste adorabilă prietenilor de pe Facebook pentru a le aduce un zâmbet.

Ţi-a plăcut acest articol?