LiveBiz
Motociclistul nu ezită să-şi rişte viaţa pentru a salva pisoiul abandonat pe autostrada aglomerată

Motociclistul nu ezită să-şi rişte viaţa pentru a salva pisoiul abandonat pe autostrada aglomerată

LiveBiz » Animale » Motociclistul nu ezită să-şi rişte viaţa pentru a salva pisoiul abandonat pe autostrada aglomerată

În zilele noastre este mult mai uşor să aflăm despre oameni şi acţiunile lor. Reţelele de socializare funcţionează în toată lumea, aducându-ne cele mai frumoase poveşti despre persoane cu inimi de aur.

Nu este uşor pentru nimeni să se oprească din ceea ce face, să ajute. Astăzi vă aducem în atenţie o poveste care s-a petrecut recent în China. Acest motociclist ar fi putut proceda la fel ca atâţia alţi oameni care treceau pe acolo. Putea să-şi continue drumul, dar din fericire s-a oprit!

Kwok Kin Wai conducea motocicleta pe o autostradă aglomerată din Hong Kong când a văzut un pisoi mic şi speriat în mijlocul drumului.

Bărbatul nu a ezitat să rişte totul pentru a salva pisoiul

Deşi trecuseră numeroase vehicule, niciun şofer nu s-a gândit să oprească. Micul animal avea foarte puţine şanse să scape cu viaţă din această situaţie.

Îngrijorat de soarta animalului, Wai a oprit motocicleta pe partea dreaptă a drumului şi şi-a pus propria viaţă în pericol pentru a salva pisoiul.

Felina este în viaţă datorită acţiunii sale eroice.

Actul eroic şi total dezinteresat al motociclistului nu a trecut neobservat! Camera de bord a unui şofer a surprins acest moment frumos într-un videoclip care a devenit viral atât în China, cât şi în întreaga lume.

Pe Facebook circulă deja câteva fotografii postate de Wai cu scopul de a-i găsi pisoiului un cămin iubitor.

Acest om a avut mult curaj. Sperăm să fie mai mulţi care să se comporte ca el!

Distribuiţi tuturor prietenilor pentru a sărbători acest gest minunat.

Ţi-a plăcut acest articol?