LiveBiz
Proprietarul lipsit de inimă ignoră câinele care suferea de tumoră, aşa că vecinul decide să treacă la fapte

Proprietarul lipsit de inimă ignoră câinele care suferea de tumoră, aşa că vecinul decide să treacă la fapte

LiveBiz » Animale » Proprietarul lipsit de inimă ignoră câinele care suferea de tumoră, aşa că vecinul decide să treacă la fapte

Indiferent că adoptaţi un câine dintr-un adăpost, că îl cumpăraţi de la un crescător – sau chiar îl salvaţi de pe străzi, vă luaţi angajamentul de a-l îngriji necondiţionat.

Pe scurt, deveniţi părintele adoptiv, îngrijitorul sau tutorele respectivului animal – şi este de datoria fiecăruia să se asigure că patrupedul este sănătos şi fericit.

La fel ca un copil, un câine nu poate avea grijă de sine. Datoria noastră este să ne asigurăm că are tot ceea îi trebuie. Dacă întâmpinaţi dificultăţi financiare, atunci poate este mai bine să cereţi ajutor sau să daţi în grija altcuiva animalul de companie. Neglijarea acestuia nu este niciodată o soluţie. Din păcate, această neglijenţă în cele din urmă îl poate costa viaţa.

Tot neglijenţa unui om a făcut-o şi pe această biată căţeluşă să dezvolte o tumoare de mari dimensiuni în abdomen. Toţi cei care îl cunoşteau pe proprietarul ei l-au implorat în repetate rânduri să ducă animalul la veterinar, dar acesta găsea fel de fel de scuze pentru a nu face acest lucru.

În cele din urmă, un vecin a intervenit. Auzise destule scuze şi nu mai putea privi animalul suferind. Într-o zi a luat căţeluşa şi a dus-o pe cheltuiala lui la cea mai apropiată clinică veterinară. Căţeluşa a fost operată imediat, tumora fiindu-i îndepărtată cu succes.

În câteva săptămâni, căţeluşa şi-a revenit şi era atât de fericită că putea aleaga în sfârşit fără greutatea care îi pusese atât de mult viaţa în pericol. Doar priviţi-o zâmbind!

Are atât de multă energie şi se poate juca în voie cu alţi câini. Înainte, corpul său era copleşit de greutatea tumorii. Acum este la fel de uşoară ca un fulg!

Partea cea mai bună: Căţeluşa a fost luată oficial din locuinţa acestui proprietar crud şi plasată alături de o familie care promite să aibă grijă de ea şi să îi ofere cea mai bună viaţă posibilă.

Tristeţea şi suferinţa au dispărut pentru totdeauna din viaţa acestei fiinţe adorabile, mulţumită unui vecin cu suflet mare şi echipei de medici de la clinica veterinară.

Distribuiţi această poveste minunată prietenilor şi familiei, dacă susţineţi lupta împotriva abuzului asupra animalelor.

Ţi-a plăcut acest articol?