LiveBiz
Proprietarul nu-şi poate reţine lacrimile când descoperă că animalul de companie dispărut, trăieşte

Proprietarul nu-şi poate reţine lacrimile când descoperă că animalul de companie dispărut, trăieşte

LiveBiz » Animale » Proprietarul nu-şi poate reţine lacrimile când descoperă că animalul de companie dispărut, trăieşte

Vorbim adesea despre cât de puternică este legătura dintre oameni şi câini. Aceşti patrupezi sunt, în multe cazuri, consideraţi prieteni adevăraţi, membri ai familiei, componente cheie cu care să împărtăşeşti bucuria, tristeţea şi afecţiunea.

Inutil de precizat că atunci când pierdem un câine, tristeţea este uriaşă. Sentimentul de goliciune şi de anxietate ne determină să facem totul pentru a-l căuta şi a-l aduce acasă în siguranţă.

Până şi un om mai matur, când îşi găseşte câinele pierdut, poate fi copleşit de emoţii în cel mai neaşteptat mod.

Acesta a fost şi cazul lui Alan Whitton, în vârstă de 49 de ani, din Redbridge, Marea Britanie, care a adoptat în urmă cu aproximativ un an o frumoasă femelă Jack Russell Terrier pe nume Mitzi. Cu toate acestea, în timpul unei obişnuite plimbări matinale, Mitzi a dispărut. Lui Alan i-a fost imediat clar ca găsirea ei va fi dificilă, aşa că a apelat la reţelele de socializare pentru a cere ajutor.

O situaţie, fără îndoială, devastatoare, care s-a transformat într-un adevărat coşmar atunci când bărbatul a văzut că în ciuda căutărilor constante, câinele dispăruse fără urmă.

După două zile fără Mitzi, Alan începuse să-şi piardă orice speranţa că o va găsi.

 

Ever seen a grown man cry?

Posted by Alan Whitton on Friday, November 22, 2019

Totuşi, la un moment dat, Alan a primit apelul unui bărbat care a observat câinele adulmecând ceva în jurul unei găuri. Alan a plecat de urgenţă la locul indicat şi a început să o strige pe Mitzi şi să-i atragă atenţia cu una dintre jucăriile sale preferate. Căţeluşa a dat semne ale prezenţei sale, apoi Alan, ajutat de câţiva oameni, au început să sape.

În momentul în care Alan a reuşit să-şi îmbrăţişeze căţeluşa, reacţia bărbatului a depăşit orice aşteptare. A avut o experienţă emoţională dominată de fericire şi dragoste pentru cea mai bună prietenă a sa. Acestea sunt imagini cu adevărat impresionante: sperăm că pentru Alan va rămâne doar amintirea unei întâmplări triste cu un final pe cât de fericit, pe atât de neaşteptat.

Distribuiţi această revedere emoţionantă cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?