LiveBiz
Povestea căţeluşei care încearcă cu disperare să-şi ascundă singurul pui în adăpostul aglomerat

Povestea căţeluşei care încearcă cu disperare să-şi ascundă singurul pui în adăpostul aglomerat

LiveBiz » Animale » Povestea căţeluşei care încearcă cu disperare să-şi ascundă singurul pui în adăpostul aglomerat

Într-un adăpost supraaglomerat de mare risc situat în Texas, o mamă încerca cu disperare să-şi protejeze singurul pui. Bietul căţeluş a continuat să-şi ascundă faţa între piciorul mamei şi peretele canisei, însă familia canină rămăsese fără timp şi voluntarul care a filmat scena ştia că cele două animale au mare nevoie de ajutor.

Cei de la Rescue Dogs Rock au partajat un video sfâşietor pe Facebook, însoţit de o cerere de ajutor. „Sadie nu ştie ce să facă”, a scris grupul de salvare. „Nu ştie cum să-şi ajute puiul, pe Benzy. Ştie că amândoi sunt în pericol, iar Benzy este atât de speriat, încât se ascunde în spatele mamei sale.”

Când Dava Hammack, o mare iubitoare de animale, a vizionat acest videoclip, nu-i venea să creadă că cei doi căţeluşi încă suferă în adăpost. Locuind la nouă ore distanţă şi cu patru câini, la rândul lor salvaţi, Hammack ştia că primirea perechii va fi dificilă. Cu toate acestea, femeia era hotărâtă să ajute.

 

Momma Sadie doesn’t know what to do , she doesn’t know how to help her baby , Benzy
She knows they are both in danger at the kill shelter they were abandoned in and baby Benzy is so petrified she hides behind her Momma ,hoping she can protect her , like all Moms try to do for their children
Sadly this is way beyond Sadie’s control, as humans are involved here and will make the decision for them
Do they live ? Or do they die ?
We need your help to get Sadie and Benzy out of this shelter to SAFETY

They both need medical care
Help by DONATING
GO TO
https://www.paypal.me/rescuedogsrocknyc

Publicată de Rescue Dogs Rock NYC pe Marţi, 18 septembrie 2018

Hammack a sunat imediat la adăpost

„Mi-am jurat că voi face tot ce trebuie pentru a ajuta. Voi conduce nouă ore, orice va fi nevoie”, povesteşte Hammack.

Un grup de voluntari locali au sărit în ajutor, transportând familia canină pentru a se întâlni cu Hammack la jumătatea drumului. Odată ce s-au văzut în afara adăpostului și în mașina confortabilă dotată cu aer condiționat, cei doi câini au putut înțelege că sunt în siguranță.

Odată ajunşi în maşina lui Hammack, cele două animale au început să se relaxeze. „Mama a pus capul pe puiul său şi au dormit tot drumul de întoarcere”, a spus Hammack.

În timp ce Sadie şi Benzy erau în mod clar fericiţi că au ieşit din adăpost, Hammack a putut vedea că mama căţeluşă era încă extrem de protectoare. „Ori de câte ori am vrut să iau puiul în braţe, ea m-a urmărit cu mare atenţie”.

Lui Sadie i-a luat ceva timp să se obişnuiască cu ceilalţi câini din casa Hammack, dar în cele din urmă, toţi s-au împrietenit frumos.

Dar tot ceea ce contează acum este că familia canină este unită și fericită, mulţumită acestei femei cu suflet mare care nu a vrut să renunţe la cele două animale greu încercate!

Ţi-a plăcut acest articol?