LiveBiz
Câinele refuză să părăsească locul unde este îngropat prietenul său, un băieţel de numai 2 ani

Câinele refuză să părăsească locul unde este îngropat prietenul său, un băieţel de numai 2 ani

LiveBiz » Animale » Câinele refuză să părăsească locul unde este îngropat prietenul său, un băieţel de numai 2 ani

V-aţi gândit vreodată cât de trist ar fi câinele vostru dacă v-ar pierde? Loialitatea unui animal este atât de mare, încât nu poate evita suferinţa enormă atunci când rămâne fără prietenul său uman, mai ales atunci când este un copil mic pe care l-a protejat din tot sufletul.

Aceasta este povestea emoţionantă a lui Mino, un frumos câine negru, originar din Vietnam. Câinele are 4 ani, dar şi-a petrecut 3 dintre ei la mormântul iubitului său prieten, care şi-a pierdut viaţa în mod tragic pe când avea doar doi ani.

Mino a intrat în viaţa bebeluşului Khet când micuţul avea un an. Din primul moment, o prietenie incredibilă s-a stabilit între ei. Erau nedespărţiţi şi îşi petreceau tot timpul jucându-se împreună, până când apa unui canal din apropiere a pus capăt scurtei vieţi a băiatului.

Accidentul s-a întâmplat în timp ce mama lui Khet pregătea de mâncare. Khet a părăsit curtea şi a mers spre zonă care desparte casa de un canal periculos. Din cauza inocenţei sale, băiatul a căzut în apă şi nimeni nu a reuşit să ajungă la timp pentru a-l salva.

Khet a părăsit această lume, luând cu el toată dragostea celor dragi. A fost înmormântat la trei zile după incident în grădina din spatele casei, după tradiţiile ţării sale.

Din acel moment, Mino nu s-a mai dezlipit de mormântul micului său prieten; indiferent de vremea nefavorabilă. Pentru acest câine, timpul s-a oprit şi nu s-a putut gândi la altceva decât să fie lângă el.

Culoarea blănii lui Mino s-a schimbat din cauza orelor lungi de expunere la soare.

Nguyen Thi Ut, în vârstă de 57 de ani, este bunica lui Khet. Femeia a încercat în repetate rânduri să-l ia pe Mino de pe mormânt, deoarece consideră că nu este bine pentru sănătatea lui să petreacă atât de mult timp acolo.

Cu toate acestea, nu există nimic care să-l facă pe Mino sa plece de la mormânt. Tocmai de aceea, Nguyen îi aduce de mâncare, astfel încât alimentaţia să să nu fie afectată de eternul sentiment de durere cu care trăieşte.

Ocazional, Mino intra să se odihnească o vreme înainte de a reveni în poziţia sa de pază.

Uneori, câinele aduce şi mâncare la mormânt pentru prietenul său.

„Câteodată vine în casă câteva ore la prânz şi apoi pleacă din nou, chiar dacă e soare sau plouă. Uneori se întâmplă să rămână pe marmura rece întreaga noapte”, povesteşte bunica.

Mino a rămas câinele prietenos şi iubitor pe care l-a cunoscut Khet. Locuieşte înconjurat de bunica, tatăl, mama şi fraţii săi umani, unul de 6 ani şi celălalt de 6 luni. Cu toate acestea, cu nimeni nu a mai reuşit să stabilească o prietenie atât de frumoasă cum a avut cu micul Khet.

Pentru ca patrupedul să nu se îmbolnăvească din cauza vremii, familia intenţionează să construiască un acoperiş peste mormânt în luna martie. Aceasta este cea mai bună soluţie, deoarece ştiu foarte bine că nu îl vor putea separa în niciun fel de rămăşiţele lui Khet.

Loialitatea sa este impresionantă!

La perra que no abandona la tumba de un niño de dos años ahogado en Vietnam

La perra Mino lleva tres de sus cuatro años de vida pegada a la tumba de su dueño, un niño de dos años que murió ahogado en una acequia cercana a su casa, en el sur de Vietnam, y del que nunca se separaba durante el año en que convivieron.

Lea la nota completa aqui: https://tinyurl.com/y6jg9ovr

Publicată de El Nuevo Herald pe Marţi, 5 ianuarie 2021

Fiţi întotdeauna recunoscători pentru dragostea pe care v-o oferă animalele voastre de companie, arătându-le în fiecare zi cât de speciale sunt pentru voi, pentru că după cum puteţi vedea, nimic nu se compară cu loialitatea unui câine!

Ţi-a plăcut acest articol?