LiveBiz
Keanu Reeves a donat în fiecare an milioane de dolari spitalelor pentru copii. Şi a făcut asta cu maximă discreţie

Keanu Reeves a donat în fiecare an milioane de dolari spitalelor pentru copii. Şi a făcut asta cu maximă discreţie

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Keanu Reeves a donat în fiecare an milioane de dolari spitalelor pentru copii. Şi a făcut asta cu maximă discreţie

Atunci când celebrităţile se implică în acte de caritate, există întotdeauna suspiciunea că o fac doar pentru publicitate. Totuşi, nimeni nu poate spune asta despre Keanu Reeves, deoarece el a cheltuit sume uriaşe de bani pentru lucruri care îi ajută pe cei dezavantajaţi; şi a făcut acest lucru fără să spună nimănui.

„Dar chiar le pasă de oamenii aflaţi în nevoie, sau fac acest lucru doar pentru a nu părea nişte ticăloşi?”

Aceasta este o întrebare obişnuită la care se gândesc cei mai mulţi oameni atunci când văd o postare despre o celebritate pe site-urile de social media.

Dar chiar şi aşa, acest lucru este cu mult mai îmbucurător decât să descoperi că de fapt acea celebritate este o persoană antipatică.

Keanu Reeves a dovedit că este un om minunat. Şi adevărul este că nici nu-i pasă dacă aţi aflat sau nu despre asta.

Wikipedia

Înainte de a afla ce anume a făcut, luaţi în calcul cât de puţine lucruri se ştiu despre viaţa privată a lui Keanu Reeves. Este un actor de origine canadiană, cântă la chitară bass şi cam asta este tot.

În afară de cele enumerate mai sus, probabil că oamenii nu ştiu multe despre cine este el cu adevărat.

Ei bine, Keanu Reeves este şi un filantrop incredibil de generos.

Tot ce a menţionat Reeves despre acest lucru este că a pus bazele unei „fundaţii private care funcţionează de cinci sau şase ani şi care a dat o mână de ajutor unor spitale pentru copii şi laboratoare de cercetare în domeniul cancerului. Nu-mi place să-mi leg numele de asta. Am lăsat fundaţia să facă ceea ce trebuie.”

Şi cu asta a încheiat tot ceea ce avea de spus în această privinţă.

Însă, ce face această fundaţie şi ce a realizat până acum? Keanu Reeves nu a spus niciodată! Atât de modest este.

Wikipedia

Cu toate acestea, există unele informaţii care au apărut în presă.

Site-ul looktothestars.org explorează neobosit activitatea caritabilă a unor celebrităţi. Aceştia au identificat 13 organizaţii de caritate şi fundaţii diferite care au legătură cu numele lui Keanu Reeves.

Look to the Stars

Dintre toate organizaţiile de caritate care figurează pe site, Spinal Cord Opportunities for Rehabilitation Endowment (SCORE) este singura în care Keanu Reeves apare ca fiind unicul susţinător cunoscut din rândul celebrităţilor.

SCORE ajută pacienţii cu probleme de coloană în mai multe moduri. Oferă suport financiar, sponsorizează programe de mentorat şi sprijină cercetarea paraliziei.

Keanu Reeves este, de asemenea, menţionat ca fiind unul dintre cei doi susţinători ai proiectului CoachArt, alături de Jeffrey Katzenberg.

Look to the Stars

CoachArt ajută copiii şi familiile afectate de boli cronice prin crearea de programe artistice şi sportive.

Cu toate acestea, Keanu Reeves nu apare pe site-ul oficial al CoachArt ca susţinător al proiectului. Ar putea fi acesta unul dintre actele de caritate pe care Reeves doreşte să le păstreze departe de ochii publicului?

Dacă este aşa, atunci Reeves are multe motive de mândrie. CoachArt oferă copiilor 10.000 de ore de lecţii gratuite în fiecare an şi este un program care a câştigat numeroase premii de-a lungul timpului!

Însă ceea ce este în mod cert adevărat este că îndrăgitul actor a donat mai multe milioane de dolari unui număr de organizaţii caritabile. Partea cea mai bună: nu are de gând să schimbe în vreun fel această situaţie!

Wikipedia

În total, gesturile de bunătate ale actorului au schimbat până acum milioane de vieţi!

Keanu Reeves nu apare menţionat ca fiind o celebritate caritabilă datorită discreţiei sale. Contribuţiile sale sunt egale (sau chiar mai mari) decât cele ale lui Matt Damon, Dolly Parton şi Miley Cyrus, care au pus bazele mai multor organizaţii de binefacere şi fundaţii.

Singura diferenţă dintre Keanu Reeves şi celelalte celebrităţi este că restul îşi promovează în mod activ gesturile filantropice!

Este greu să nu-i acorzi respectul cuvenit cuiva care este atât de generos, păstrând în acelaşi timp discreţia.

Urmăriţi videoclipul de mai jos şi descoperiţi motivele pentru care oamenii îl consideră pe Keanu drept cel mai iubit actor de la Hollywood!

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?