LiveBiz
Acest băieţel a fost poreclit „Mowgli” după ce s-a născut cu cinci centimetri de păr negru ca tăciunele

Acest băieţel a fost poreclit „Mowgli” după ce s-a născut cu cinci centimetri de păr negru ca tăciunele

LiveBiz » Familie » Acest băieţel a fost poreclit „Mowgli” după ce s-a născut cu cinci centimetri de păr negru ca tăciunele

O singură privire către micuţul Oscar Jones şi e imposibil să nu-ţi fugă gândul la faptul că seamănă incredibil de bine cu Mowgli din Cartea Junglei.

Se pare că bebeluşul s-a născut cu aproape 5 centimetri de păr negru lipit de cap. Se spune că pletele lui adorabile erau vizibile pe ecograf în timp ce era încă în uter, dar la acea vreme medicii au estimat că avea o lungime de aproximativ 3.5 cm.

Inutil de precizat că părinţii lui au fost luaţi prin surprindere de podoaba capilară a bebeluşului când l-au văzut imediat după naştere. Potrivit rapoartelor, au fost nevoiţi să-l ducă la prima lui tunsoare la vârsta de numai opt săptămâni.

Little Oscar has the hair necessities!

Publicată de Devon Live pe Miercuri, 27 noiembrie 2019

Părinţii Sara Morris, în vârstă de 36 de ani, şi Joshua Jones, în vârstă de 29 de ani, spun că deseori, atunci când sunt în oraş, sunt opriţi pe stradă de persoane care vor să-i admire pletele micului Oscar.

Ea a spus: „Chiar nu ne-a venit să credem cât de mult păr avea când s-a născut! Nu este ceva ce vezi în fiecare zi! Părul lui era, şi este, foarte des şi închis la culoare. Joshua şi cu mine avem părul castaniu, deşi el este seamănă mai mult cu tatăl său decât de mine din punctul ăsta de vedere.”

„Cred că Oscar e conştient că are atât de mult păr. Când îl pieptănam, îşi ridică braţele peste cap şi începe să se joace prin păr. Dar curând începe să plângă când îl agaţă din greşeală, pentru că i se încurcă în degetele!”

“Oscar’s aware that he has so much hair, I think. When we lie him down, he’ll put his arms over his head and play with it.”

Publicată de Mirror Mums pe Miercuri, 27 noiembrie 2019

Sara a suferit de diabet gestaţional când era însărcinată cu Oscar. După o săptămână întreagă în care s-a plâns de arsuri intense la stomac, ea şi Joshua au decis să meargă la doctor. Atunci, la ecograf, au văzut părul lui Oscar pentru prima dată.

„Am fost la un control de rutină şi am aflat că Oscar avea deja aproximativ 2.5 cm de păr. Aşa că ne aşteptam să aibă ceva păr pe cap când s-a născut. Dar totuşi nu atât de mult!”

„M-am uitat la el şi am spus: ‘Seamană fix cu Mowgli!’. Toţi ceilalţi nu au putut decât să fie de acord: ‘Da, ai dreptate! El este Mowgli!’ Părinţii lui Joshua au început să-l numească ‘micul Mowgli’ de atunci. Totul a pornit de la părul lui, dar este şi foarte năzdravan, aşa că sunt sigură că porecla i se potriveşte de minune!”

În aceste poze, bebeluşul Oscar are aproape cinci centimetri de păr negru pe cap. Poate dacă îl rugăm frumos, ne va da şi nouă împrumut o mică parte! 🙂

Ce adorabil este micuţul Oscar. Şi ce plete frumoase are!

Distribuiţi acest articol pe Facebook dacă v-a făcut să zâmbiţi.

Ţi-a plăcut acest articol?