LiveBiz
După ce şi-a petrecut întreaga viaţă pe străzi, căţeluşa în vârstă şi paralizată este salvată

După ce şi-a petrecut întreaga viaţă pe străzi, căţeluşa în vârstă şi paralizată este salvată

LiveBiz » Animale » După ce şi-a petrecut întreaga viaţă pe străzi, căţeluşa în vârstă şi paralizată este salvată

Bianca este o căţeluşă prietenoasă care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii pe străzi. Ani de zile a reuşit să supravieţuiască fără familie şi fără o sursă de hrană sigură.

Din fericire, este atât de drăguţă şi frumoasă, încât a cucerit în scurt timp inimile multor oameni care au ajutat-o ​​şi chiar i-au oferit o căsuţă de carton pentru a se adăposti.

Cu toate acestea, drăgălaşa creatură merita mult mai mult.

Bianca iubea rutina ei simplă. Îşi petrecea zilele în proximitatea unei piscine de unde îi plăcea să privească trecătorii. Din păcate, în timp, sănătatea ei a început să se deterioreze. Picioarele din spate şi-au pierdut mobilitatea până când au rămas paralizate. Nu se mai putea deplasa ca orice alt câine. Trebuia să se târască şi acest lucru îi provoca dureri insuportabile.

Bianca şi-a trăit viaţa pe străzile din Atena, Grecia.

Curând, salvatorii „SPAZ” au primit un apel. S-au deplasat la locul indicat cât mai repede posibil şi s-au întristat să descopere viaţa grea pe care o ducea Bianca.

Suferea de mielopatie degenerativă, ceea ce însemna că, în timp, va ajunge complet paralizată.

Cu toate acestea, era încă o căţeluşă cu adevărat adorabilă. S-a dovedit extrem de iubitoare cu toţi cei pe care i-a întâlnit şi când au îmbrăţişat-o, le-a răspuns tuturor cu multă tandreţe.

„A avut încredere în mulţi necunoscuţi pe care nu îi întâlnise niciodată. Bianca s-a comportat ca şi cum eram oamenii ei preferaţi şi ne cunoştea pe toţi.”

Biata Bianca a trebuit să petreacă ore întregi la diferitele vizite la veterinar, dar a înfruntat totul cu cel mai mare zâmbet pe chip.

Drăgălaşa căţeluşă nu mai avea mulţi ani de trăit. Boala a progresat rapid, dar salvatorii ei au vrut să-i ofere o ultimă şansă de a duce cea mai bună viaţă posibilă. La urma urmei, a fost cel mai dulce animal pe care l-au cunoscut în atâţia ani de experienţă.

„E atât de frumoasă. Nu puteam să înţeleg cum nimeni nu o salvase înainte.”

Din fericire, o femeie pe nume Linda s-a oferit să-i ofere o casă. Are multă experienţă în îngrijirea câinilor cu handicap şi a dorit ca frumoasa Bianca să-şi trăiască fericită ultimii ani.

Acum are un scaun cu rotile şi o casă frumoasă pe care o poate împărţi cu alţi câini. Este încă foarte calmă şi mulţumeşte cu sărutări tot timpul pentru frumoasa turnură pe care a luat-o viaţa ei.

„Am simţit că întregul univers sărbătoreşte noua sa viaţă.”

După ce a petrecut atâţia ani pe stradă, frumoasa Bianca se va bucura de câţiva ani plini de dragoste şi de o viaţă decentă.

Va fi ajutată să fie curată, să se bucure de mâncare delicioasă şi să aibă parte de cât mai multă dragoste. O simplă privire la acest câine frumos dezvăluie faptul că toate eforturile au meritat!

Ţi-a plăcut acest articol?