LiveBiz
Acest şofer e tras pe dreapta de poliţie pentru că nu avea copilul în scaunul auto – Apoi, el vede testul de sarcină al soţiei

Acest şofer e tras pe dreapta de poliţie pentru că nu avea copilul în scaunul auto – Apoi, el vede testul de sarcină al soţiei

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest şofer e tras pe dreapta de poliţie pentru că nu avea copilul în scaunul auto – Apoi, el vede testul de sarcină al soţiei

Momentul anunţării unei sarcini poate fi uneori o misiune dificilă. Mamele devin din ce în ce mai creative în ceea ce priveşte modul în care le spun celor apropiaţi vestea minunată. Dar ceea ce a făcut această femeie pentru a-şi anunţa soţul că este însărcinată a fost cu totul inedit.

Nikk Rock îşi dorea o modalitate specială de a-i spune soţului că era însărcinată, aşa că s-a străduit să fie cât mai creativă. A cerut Departamentului de Poliţie Hurst să o ajute să-şi ducă planul la îndeplinire. Bărbatul nu ar fi putut niciodată să ghicească ce pusese la cale nevasta lui.

Nikki W / Youtube

În timpul unei deplasări cu maşina, cei doi au fost traşi pe dreapta de o patrulă de poliţie. Aflat la volanul autoturismului, soţul nu înţelegea de ce fusese oprit. A început să se agite nervos, până când Nikk i-a spus să se relaxeze. Când ofiţerul de poliţie s-a apropiat de maşină, bărbatul şi-a dat seama că îl cunoştea. Dar acest lucru nu părea să îl calmeze prea mult pe soţul lui Nikk.

După un scurt dialog, ofiţerul i-a spus şoferului de ce a fost retras pe dreapta. „- Trebuie să fiu cinstit cu tine. Motivul pentru care te-am oprit este că ai un copil în maşină care nu se află în scaunul auto”, a spus ofiţerul, arătând spre bancheta goală a maşinii. Era adevărat, nu era niciun scaun auto pentru copiii în spate. Dar soţul nu vedea nici copilul la care făcea referire omul legii!

Nikki W / Youtube

„Nu am un copil”, explică soţul lui Nikk. Ofiţerul îl întreabă în repetate rânduri dacă este sigur, dând din cap spre soţia acestuia, care se afla pe scaunul pasagerului ţinând un test de sarcină în mână. După câteva întrebări fără răspuns, soţul lui Nikk se uită în sfârşit spre ea. „Avem un copil în maşină fără scaun auto!” – exclamă Nikk, chicotind către soţul ei.

Faţa i s-a luminat imediat ce şi-a dat seama ce se întâmplă de fapt. Pentru un moment, el a zâmbit neîncrezător la testul de sarcină. Apoi l-a luat în mână pentru a-l vedea mai de aproape. „- Cred că asta înseamnă că vei fi tătic, amice” – i-a spus ofiţerul. Partenerul său a oferit cuplului un cadou pentru bebeluşul din burtă! Un mic ursuleţ de pluş pentru ziua în care micuţul va veni pe lume. Ce gest cu adevărat minunat!

Nikki W / Youtube

Cei doi viitori părinţi au râs şi apoi s-au pupat. Amândoi erau atât de încântaţi de noua viaţă ce urmează să vină pe lume. Această întâmplare ne reaminteşte tuturor cât de preţios este darul vieţii.

Ce mod inedit de a anunţa venirea pe lume a unui copil. Cu siguranţă cei doi nu vor uita niciodată acest moment minunat. Dacă şi vouă v-a plăcut, distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!