LiveBiz
Tânărul parcurge mulţi kilometri pe zi pentru a ajunge la serviciu: şeful său îl recompensează dându-i o maşină

Tânărul parcurge mulţi kilometri pe zi pentru a ajunge la serviciu: şeful său îl recompensează dându-i o maşină

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tânărul parcurge mulţi kilometri pe zi pentru a ajunge la serviciu: şeful său îl recompensează dându-i o maşină

Cu o doză bună de inventivitate şi cu multă voinţă, poţi atinge cele mai înalte idealuri. O ştie cel mai bine Eduardo Fonseca, care a lucrat o bună parte din viaţă la patron şi care şi-a promis că va deveni un angajator mai bun dacă într-o bună zi va avea propria sa companie. O promisiune pe care în cele din urmă a reuşit să o respecte.

Eduardo ştia foarte bine că Franco Nuñez, unul dintre cei mai buni angajaţi ai săi, mergea pe jos kilometri buni pentru a ajunge la locul de muncă şi că băiatul depunea mult efort în sarcinile sale. În calitate de bun manager, Eduardo a decis să-i ofere angajatului sau o maşină cadou, pentru a-i rambursa toate sacrificiile făcute de când acesta lucrează la el.

Sursa: Facebook / Eduardo Fonseca

Franco Nuñez a lucrat timp de 5 ani la unul dintre atelierele lui Eduardo Fonseca din satul Centenario, Argentina, dar în fiecare zi trebuia să meargă mulţi kilometri înainte de a ajunge la locul de muncă. Pentru a parcurge o astfel de distanţă, tânărul a vrut să achiziţioneze o maşină; pusese ochii pe un Renault 12 vechi, care a fost însă afectat de mai multe accidente şi, prin urmare, părea o achiziţie inutilă. Şeful său, Eduardo Fonseca, ştia că Franco avea nevoie de o maşină şi n cele din urmă, i-a găsit un Fiat Duna în stare perfectă şi a decis să-l cumpere pentru cel mai bun angajat al său.

Sursa: Facebook / Eduardo Fonseca

Chiar dacă nu este o maşină de ultima oră, pentru Franco a fost o surpriză uriaşă şi toţi colegii săi, fără nicio urmă de regret, i-au urat tot binele din lume, lăudând totodată gestul frumos al şefului lor.

Cu siguranţă un gest deosebit care merită toate aprecierile!

Ţi-a plăcut acest articol?