LiveBiz
Reacţia unui câine devastat de moartea proprietarului său iubit înduioşează inimile tuturor

Reacţia unui câine devastat de moartea proprietarului său iubit înduioşează inimile tuturor

LiveBiz » Animale » Reacţia unui câine devastat de moartea proprietarului său iubit înduioşează inimile tuturor

Câinele este unul dintre cele mai sensibile şi loiale animale care pot exista. În ciuda a tot ceea ce fac unele persoane atunci când îi abandonează, aceste animalele ne-au oferit nenumărate dovezi că sunt fiinţe emoţionale, care simt şi suferă la fel de mult sau chiar mai mult decât oamenii.

Însă ceea ce s-a petrecut într-un sat din provincia chineză Shaanx, a întrecut orice aşteptare. Reacţia unui câine devastat de moartea iubitului său proprietar a înduioşat inimile tuturor celor care au văzut imaginile sfâşietoare.

Wu a murit după o îndelungată suferinţă, lăsându-l pe Huzi, câinele său, profund îndurerat.

Câinele are 12 ani, dar şi-a petrecut întreaga viaţă alături de Wu.

Categoric, nimeni nu l-a pregătit pentru un trai fără proprietarul său, pe care l-a urmat peste tot. Chiar şi în ultimele zile de viaţă alea acestuia, Huzi a fost cel care nu şi-a părăsit stăpânul, stând în preajma lui şi având grijă de el.

Aşa cum era de aşteptat, tristeţea lui Huzi a devenit de nedescris, ajungând până în punctul în care a decis să nu mai mănânce şi să bea timp de trei zile şi nopţi. Era ca şi cum s-ar fi pregătit şi el pentru a fi îngropat lângă stăpânul său, astfel încât să poată simţi puţin mai multă pace.

În filmarea de mai jos puteţi vedea momentul în care Huzi stă aşezat în imediata apropiere a mormântului, refuzând să plece. Nu a dorit sub nicio formă să-şi ia la revedere de la bunul său prieten!

Fiica domnului Wu a declarat că Huzi a însoţit familia în timpul ceremoniei funerare, până când tatăl său a fost înmormântat.

Odată ce a fost depus în mormânt, câinele îndurerat a început să plângă şi chiar a încercat să-l dezgroape săpând în acel loc, ca şi cum ar fi apelat la o ultimă soluţie disperată de a-l readuce la viaţă.

„Când l-am văzut pe Huzi, am simţit că sufletul tatălui meu este încă aici”, a spus fiica lui Wu.

Iată videoclipul emoţionant prin intermediul căruia Huzi a impresionat mii şi mii de oameni:

„Patrupezii sunt vieţuitoare extrem de sensibile şi spirituale. Acest lucru este tulburător”, a scris o persoană. „Sunt singurii care cunosc recunoştinţa, loialitatea”, a spus un altul. „Acest câine ştie că proprietarul său va fi întotdeauna tatăl său; chiar dacă era un bărbat bătrân, l-a iubit şi l-a îngrijit până la sfârşit, ceea ce în prezent nu se întâmplă şi în cazul copiilor noştri. Ei ar trebui să ia exemplu!”, a spus un alt utilizator al reţelei de socializare.

„Nu-ţi fie frică, blănosule! Proprietarul tău te aşteaptă dincolo şi într-o zi vă veţi revedea”, a scris un alt utilizator.

Această poveste tristă ne dezvăluie o lecţie minunată de viaţă.

Dacă v-a impresionat comportamentul incredibil al acestui căţel, care ştie perfect ce este loialitatea şi iubirea necondiţionată, nu ezitaţi să-l distribuiţi cu toţi prietenii.

Trebuie să preţuim mai mult animalele de companie şi să le tratăm cu multă dragoste, căci va veni ziua în care nu vom mai fi lângă ele şi merită să aibă alături oameni care să le umple inimile cu iubire.

Ţi-a plăcut acest articol?