LiveBiz
Acest burlac de 35 de ani este un adevărat super-tată: a adoptat 5 copii cu dizabilităţi şi îi creşte singur

Acest burlac de 35 de ani este un adevărat super-tată: a adoptat 5 copii cu dizabilităţi şi îi creşte singur

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest burlac de 35 de ani este un adevărat super-tată: a adoptat 5 copii cu dizabilităţi şi îi creşte singur

Există oameni în lume care par cu adevărat născuţi pentru a face bine altora, indiferent de dificultăţile pe care le întâmpină. Vorbim despre toate acele femei şi toţi acei bărbaţi care sunt capabili, prin gesturile lor generoase şi dezinteresate, să ofere altora un viitor mai bun, siguranţă şi multă bucurie.

Ben Carpenter (35 de ani), din Yorkshire, este unul dintre ei. Ce a făcut el atât de special? Este un adevărat „super tată” pentru copiii cu dizabilităţi. Cu alte cuvinte, el nu ar putea fi definit decât ca bărbat singur, care a decis să adopte 5 copii pe care nimeni nu-i dorea!

Caters Video / Youtube

Aţi citit bine: Ben a decis că misiunea sa în viaţă este să fie tată pentru minunata sa familie extinsă. De pe la vârsta de 21 de ani a început să se gândească la adoptarea primului copil. Deoarece din punct de vedere legislativ totul s-a mişcat foarte greu, paisprezece ani mai târziu Ben este tatăl a 5 copii: Jack, Ruby, Lily, Joseph şi Noah, respectiv 11, 8, 6, 3 şi 1 an.

Caters Video / Youtube

Toţi au nevoie de atenţie şi îngrijiri speciale, având în vedere dizabilităţile lor. Ben ştie bine asta şi se bazează şi pe experienţa sa de a lucra într-o structură care se ocupă de primirea şi ajutarea copiilor şi adulţilor cu probleme similare cu cele ale copiilor săi. De la autism la anumite sindroame, nu este uşor să ai grijă de astfel de cazuri, dar acest om îşi exercită minunata misiune cu curaj şi hotărâre, zi de zi, fără să renunţe vreo clipă.

Caters Video / Youtube

Când a dorit să adopte primul copil, Ben a crezut că serviciile de asistenţă socială îl vor respinge pentru că nu este căsătorit, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar bărbatul a reuşit să-l adopte şi pe al cincilea copil cu dizabilităţi, Noah, cu Sindromul Cornelia de Lange, o afecţiune rară care duce la mai multe anomalii fizice şi de dezvoltare.

Caters Video / Youtube

„Nu aş schimba nimic în viaţa mea” – mărturiseşte Ben, mulţumit atât de slujba lui, cât şi de familia sa – „Dacă în viitor, un alt copil va avea nevoie de ajutorul meu, sunt sigur că voi face tot posibilul să-l adopt. Îmi place să fiu tată”. Nici nu este greu de crezut, având în vedere angajamentul incredibil pe care şi l-a asumat această persoană generoasă.

Poate că într-o bună zi va decide să i se alăture şi o altă persoană, dar deocamdată este atât de fericit, gata să facă literalmente orice sacrificiu pentru a-i proteja şi a le asigura tot ce se poate mai bun.

Acesta este un adevărat părinte care merită toate aprecierile din lume!

Ţi-a plăcut acest articol?