LiveBiz
Omul merge la cumpărături şi ajunge să găsească un câine cu un mesaj: „Te rog să mă adopţi!”

Omul merge la cumpărături şi ajunge să găsească un câine cu un mesaj: „Te rog să mă adopţi!”

LiveBiz » Animale » Omul merge la cumpărături şi ajunge să găsească un câine cu un mesaj: „Te rog să mă adopţi!”

Trebuia să fie un weekend ca oricare altul pentru Lionel Vytialingam. Bărbatul a plecat de acasă pentru a merge la cumpărături, ca de obicei, când, în drum spre piaţă, a găsit un câine cu aspect neîngrijit care stătea pe trotuar, cu un mesaj ataşat la gât.

Pe măsură ce s-a apropiat de el, a reuşit să citească mesajul: „Proprietarului meu îi pare foarte rău că m-a lăsat aici cu tine, dar nu mai poate avea grijă de mine. Te rog să mă adopţi!”

Sensibilizat de situaţia câinelui, Lionel l-a dus în maşină şi s-a grăbit să termine cumpărăturile, în tot acest timp gândindu-se la ce ar putea face pentru a-l ajuta.

Potrivit mesajului, câinele în vârstă de 5 ani se numea Siggy şi aparţinea rasei Goldendoodle, un metis de Golden Retriever şi Pudel.

După cumpărături, Lionel a decis să-l ducă pe Siggy acasă şi să aibă grijă de el. L-a hrănit, l-a îmbăiat şi i-a creat toate condiţiile pentru a-l face să se simtă cât mai confortabil. Discret şi timid, câinele a preferat să rămână într-un colţ o bună parte din timp, până când a adormit.

Din păcate, nu s-a înţeles foarte bine cu câinele bătrân pe care Lionel îl are deja acasă, ceea ce i-a scăzut şansele de a fi adoptat definitiv de bărbat.

A doua zi, Siggy s-a simţit mult mai în largul său şi a afişat un zâmbet când a descoperit că urma să-şi însoţească noul prieten la o plimbare prin oraş.

Lionel a decis că cel mai bine ar fi să-l ducă la casa fratelui său pentru a se putea cunoaşte. Acesta a îndrăgit căţeluşul de cum l-a văzut şi a hotărât să-l păstreze, primindu-l cu braţele deschise.

Ce bucurie pentru Siggy! Nu numai că şi-a găsit o casă şi o familie care să-l iubească, dar de acum încolo va fi şi prietenul şi partenerul de joacă al celorlalţi doi câini pe care noul său proprietar îi deţine!

Ţi-a plăcut acest articol?