LiveBiz
Pisica cu tumoare facială urma să fie sacrificată, până când cineva decide să nu renunţe la ea

Pisica cu tumoare facială urma să fie sacrificată, până când cineva decide să nu renunţe la ea

LiveBiz » Animale » Pisica cu tumoare facială urma să fie sacrificată, până când cineva decide să nu renunţe la ea

O pisică cu aspect unic trăia de ani buni pe străzile New York-ului. Şi cum de parcă a nu avea un adăpost deasupra capului nu ar fi fost îndeajuns de greu, problema cu care se confrunta îi făcea din ce în ce mai dificilă hrănirea. Avea o tumoare mare lângă gura care îi acoperea jumătate din faţă.

Când a fost în cele din urmă salvată de personalul ASPC, a fost plasată într-un adăpost de mare risc din „motive evidente”. Mulţi dintre cei care s-au uitat la felină nevinovată au simţit că este prea respingătoare pentru a fi salvată. Nimeni nu avea prea multe speranţe pentru pisica numită mai târziu Keta.

Avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar nimeni nu ştia cu siguranţă cât de eficientă va fi operaţia. Mulţi erau de părere că nici nu merită vreo şansă. Chipul său, care o făcea să arate ca un monstru, nu o va lăsa niciodată să-şi găsească o casă.

Dar toate acestea erau pe cale să se schimbe…

Un ONG pentru animale de companie nedorite din New York a auzit de Keta. După dezbateri îndelungi au decis că pisica Keta merită o şansă.

Ei au scris pe site-ul lor: „După ce am discutat cu mai mulţi medici, am decis să demarăm operaţia, chiar dacă ea şi-ar fi pierdut un ochi, ar fi trăit restul vieţii cu un tub de alimentare sau ar fi fost atât de deformată, încât nimeni nu ar mai fi vrut să o adopte.”. Ei au adăugat: „Din fericire, nimic din toate acestea nu s-a concretizat”.

Aceşti oameni au ajutat o pisică despre care mulţi au crezut că nu merită salvată. A durat mult să-şi revină. Dar după operaţie şi îngrijire ulterioară, Keta era gata pentru o casă permanentă.

În cele din urmă, felina care era „prea diformă pentru a merita o familie”, aşteptând pe coridorul morţii, într-un adăpost, să fie sacrificată, şi-a găsit o nouă mamă.

Noii stăpâni ai Ketei s-au îndrăgostit pe loc de pisica luptătoare şi au primit-o în casa lor cu braţele deschise. Salvatorii au postat pe pagina lor de Facebook următorul mesaj:

“Mama lui Keta ne-a trimis o fotografie actualizată cu mândria şi bucuria noastră Keta!!!! Este atât de frumoasă!!!!! N-ai fi ştiut niciodată că a avut deja o tumoare facială care îi preluase jumătate din faţă!!! Secretul este să nu renunţi niciodată! Cu toţii te iubim, KETA!”

Nouă stăpâna a pisicii Keta a încărcat şi acest colaj foto actualizat! Vă vine să credeţi?! Ce recuperare incredibilă!

Povestea lui Keta ne aminteşte de următorul lucru: nu judecaţi niciodată o carte după copertă. Aceste animale preţioase merită salvate. Dacă pot trăi o viaţă fără durere şi suferinţă, atunci nu merită oare o şansă corectă? Dacă nu sunteţi siguri, întrebaţi-o pe Keta şi pe noua ei familie!

Ţi-a plăcut acest articol?