LiveBiz
Această bunică îşi poartă nepoata cu handicap pe braţe în fiecare zi, deoarece scaunul cu rotile i-a fost furat

Această bunică îşi poartă nepoata cu handicap pe braţe în fiecare zi, deoarece scaunul cu rotile i-a fost furat

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Această bunică îşi poartă nepoata cu handicap pe braţe în fiecare zi, deoarece scaunul cu rotile i-a fost furat

Se spune că dragostea bunicilor pentru nepoţi nu are limite, dar ceea ce face această femeie de 72 de ani în tăcere pentru binele celor 3 nepoţi este ceva uimitor.

Aura Teresa Márquez locuieşte într-o casă modestă din cartierul El Refugio, într-o suburbie a Bogotei, capitala Columbiei. Aproximativ 25 de drumuri neasfaltate trebuie înfruntate în fiecare zi, astfel încât nepoţii de 8 şi 10 ani să nu piardă autobuzul.

Şi aceste lucruri sunt doar o parte din calvarul zilnic al acestei curajoase bunici.

Primer Impacto / YouTube

Curajul acestei bunici iese şi mai mult la iveală atunci când trebuie să aibă grijă de nepoata ei, Laura Valentina, în vârstă de 12 ani, o fată cu probleme de mobilitate, care nu vorbeşte şi nici nu merge. Laura Valentina a fost ţintuită într-un pat de la vârsta de 8 luni în urma unei febre ce i-a provocat meningită şi care apoi a redus-o definitiv la un scaun cu rotile. La toate acestea, mai trebuie adăugat că starea de sănătate a bunicii nu este tocmai bună, femeia având probleme cu picioarele care i se umflă frecvent.

Dar asta nu reprezintă o piedică pentru ea cât timp fiicele ei Jenny Paula şi Olga merg să lucreze ca menajere pentru a aduce câţiva bănuţi acasă.

Primer Impacto / YouTube

De parcă nu ar fi fost de ajuns, într-o zi cineva le-a furat scaunul cu rotile pe care îl aveau în casă şi, odată cu cu acesta, puţinele economii pe care fratele mai mic Alejandro şi vărul său Johan le adunaseră pentru următorul Crăciun. Durerea bunicii este şi mai profundă când îşi aminteşte că singurul care i-a ajutat puţin în tot acest timp a fost fiul ei Carlos, dar acum este în închisoare: nemaiputând suporta sărăcia şi lipsa mâncării, dar mai ales faptul că unul dintre copii nu avea scutece, a mers să fure şi la întoarcere poliţiştii l-au prins şi l-au arestat.

Primer Impacto / YouTube

Nu au avut niciodată haine sau jucării noi, iar cele pe care le folosesc le-au găsit la gunoi. Bunica Aura crede că un miracol este încă posibil şi că solidaritatea oamenilor îi poate scoate din coşmarul pe care îl trăiesc, făcându-i cel puţin pentru o zi mai fericiţi.

Primer Impacto / YouTube

O poveste despre dragoste, curaj şi sărăcie care ne-a lovit direct în inimă!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate