LiveBiz
Căţelul iese în mijlocul drumului şi îi conduce pe voluntari la fraţii lui pentru ca şi ei să fie salvaţi

Căţelul iese în mijlocul drumului şi îi conduce pe voluntari la fraţii lui pentru ca şi ei să fie salvaţi

LiveBiz » Animale » Căţelul iese în mijlocul drumului şi îi conduce pe voluntari la fraţii lui pentru ca şi ei să fie salvaţi

O femeie a văzut un căţeluş rătăcind prin pădure, aşa că a apelat la un grup local de salvare. Nici nu au sosit bine la locul indicat, când voluntarii au avut marea surpriză să dea nas în nas cu puiul abandonat ce se poziţionase exact în mijlocul unei poteci.

Căţeluşul a fost atât de fericit să-i vadă. Era evident că îi plăceau oamenii şi dădea din coadă de parcă ar fi vrut să le mulţumească acestor îngeri pentru că au apărut.

Micuţul i-a dus apoi la fraţii săi. La început, salvatorii au crezut că puii au fost lăsaţi recent acolo, dar când au văzut cât de însetaţi erau, a fost evident că trecuseră mai multe zile de la abandon. Căţeluşii la această vârstă nu au încă dezvoltat instinctul de a căuta hrană şi apă. Când unul dintre salvatori a pus apă într-un vas, puii au băut-o cu nerăbdare.

Un salvator a umplut apoi castroanele cu mâncare delicioasă pentru câini. Cei mici erau atât de flămânzi, încât nu puteau mânca suficient de repede. Era evident că nu mai văzuseră de mult ceva de mâncare. Imediat după ce şi-au potolit foamea, salvatorii au ridicat puii şi i-au dus la centrul de salvare.

Următorul pas… ora de baie! Când s-au văzut curaţi şi într-un loc confortabil şi sigur, micuţii au adormit instantaneu. În locul în care fuseseră abandonaţi nu au îndurat doar lipsa hranei şi a apei, ci şi a somnului care este, de asemenea, o necesitate la această vârstă fragedă.

În acest moment puii îşi petrec timpul într-o casă temporară până când vor fi gata să fie adoptaţi de oameni care să-i iubească şi să le ofere un acoperiş deasupra capului. A fost o idee înţeleaptă că micul şi curiosul căţeluş şi-a făcut apariţia într-un loc unde a putut fi văzut!

Salvarea lor minunată poate fi vizionată mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?