LiveBiz
Un mic gest este suficient pentru a ajuta pe cineva: 12 fotografii care restabilesc încrederea în umanitate

Un mic gest este suficient pentru a ajuta pe cineva: 12 fotografii care restabilesc încrederea în umanitate

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un mic gest este suficient pentru a ajuta pe cineva: 12 fotografii care restabilesc încrederea în umanitate

Să treci prin viaţă cu o privire îndreptată nu numai spre propria persoană, ci şi către ceilalţi, este o calitate pe care, din păcate, nu toată lumea o posedă. Din fericire, există şansa să întâlneşti pe cineva cu o inimă bună care prin acţiunile sale poate restabili ca prin magie încrederea în viitorul umanităţii. Următoarele 12 imagini reprezintă momente în care unele persoane au avut grijă de altcineva, într-un mod altruist, dar totuşi empatic. Să ajuţi pe cineva nu înseamnă că trebuie să aştepţi ceva în schimb, ci doar să sprijini o altă fiinţă aflată în dificultate.

1. „În fotografia din stânga suntem noi în urmă cu 6 ani; în cea din dreapta tot noi în ziua nunţii”

imagine: Reddit

2. Bătrânul Rupert are Alzheimer şi s-a pierdut în timp ce făcea cumpărături cu familia. Un angajat atent al supermarketului l-a observat şi l-a adus înapoi la familia sa

imagine: Imgur

3. Pasagerii împing un vagon de 32 de tone pentru a salva o femeie care a căzut între tren şi peron. Datorită ajutorului lor, femeia a scăpat nevătămată.

imagine: Imgur

4. Un tânăr ajută o bătrână să transporte sacoşele grele.

imagine: Imgur

5. Aflat la o plimbare cu bicicleta prin Australia, acest tânăr s-a oprit pentru a oferi apă unui koala însetat.

imagine: Imgur

6. Pe 26 aprilie 2017, un bărbat a sărit pe linia de metrou pentru a-şi lua viaţa. Un angajat a intervenit imediat şi a reuşit să-l descurajeze de la săvârşirea acelui gest. Au făcut schimb de numere de telefon şi au rămas buni prieteni.

imagine: https: //imgur.com/gallery/oVxY …

7. Un pasager în vârstă învață un băiat arta origami în timpul unei escale în aeroport.

imagine: Reddit

8. „I-am spus unui prieten de pe internet că nu voi mai putea intra online, deoarece controlerul meu este stricat şi nu-mi pot permite unul nou. El mi-a cerut adresa şi iată ce am primit azi prin poştă.”

imagine: Reddit

9. Un grup de turişti atenţi le arată acestor broscuţe ţestoase drumul către mare şi, în acelaşi timp, le protejează de prădători.

imagine: imgur

10. Pentru a-şi înveseli fiica bolnavă de cancer, această mamă a scris pe fereastra spitalului: „Trimiteţi nişte pizza – Camera 4112”. La scurt timp după aceea, 20 de pizza aveau să aducă puţină bucurie tuturor pacienţilor din secţia respectivă.

imagine: Imgur

11. Şoferul de autobuz André Grandin se afla pe ruta obişnuită când a văzut o fată plângând pe marginea drumului. În loc să-şi vadă de drum, André a oprit autobuzul plin de pasageri şi a coborât să aibă grijă de fată.

imagine: Imgur

12. Câţiva oameni din public ridică un tânăr aflat într-un scaun cu rotile, pentru a-i permite să vadă mai bine cum arată formaţia sa preferată.

imagine: Imgur
Ţi-a plăcut acest articol?