LiveBiz
O persoană fără inimă a aruncat un pisoi în gunoi, dar acest câine l-a adoptat fără să clipească

O persoană fără inimă a aruncat un pisoi în gunoi, dar acest câine l-a adoptat fără să clipească

LiveBiz » Animale » O persoană fără inimă a aruncat un pisoi în gunoi, dar acest câine l-a adoptat fără să clipească

Actul de cruzime al unei persoane fără inimă faţă de una dintre cele mai mici şi fără de apărare creaturi a fost compensat cu gestul de dragoste al unui câine adorabil care a decis să ofere îngrijire şi afecţiune unei pisici abandonate la gunoi.

Gestul de altruism şi de dragoste nemărginită faţă de pisoiul neajutorat s-a întâmplat în Grecia, iar imaginile noii prietenii născute între câine şi felină au impresionat utilizatorii reţelelor sociale din întreaga lume. Iată ce s-a întâmplat.

imagine: Georgia Spathoula / Facebook

Protagonista poveştii noastre este Georgia Spathoula; în timp ce femeia îşi scotea gunoiul din casa ei din Grecia, ajungând la tomberonul de vizavi, s-a confruntat cu o scenă înduioşătoare. Din fericire, a ştiut imediat unde se poate adresa pentru a cere ajutor.

Georgia a scris pe profilul ei de Facebook: „În această dimineaţă am mers să duc gunoiul, aşa cum fac în fiecare zi. Când am deschis containerul, am văzut un pisoi legat de o pungă şi mieunând disperat după ajutor din cauza unor oameni fără creier care l-au abandonat şi lăsat să-şi găsească sfârşitul”.

imagine: Georgia Spathoula / Facebook

Georgia l-a scos din tomberon şi căţeluşa vecinului, care tocmai devenise mamă, a acceptat să alăpteze pisoiul abandonat.

Georgia a spus: „Când l-am prezentat căţeluşei vecinului care tocmai devenise mamă, ea a fost dispusă imediat să alăpteze pisoiul. Din fericire, natura ne-a confirmat încă o dată că animalele sunt mai iubitoare decât oamenii.”

Nu este prima dată când un câine îşi deschide inima pentru un pisoi orfan, de fapt, am văzut asta de multe ori în trecut. Dar fiecare nouă poveste ne oferă o lecţie despre bunătatea animalelor, lucru care nouă, de prea multe ori, ne lipseşte.

Georgia Spathoula via RTV

DOG NURSES KITTEN: A dog owner in Greece encountered something you don’t see too often. Full story >> http://bit.ly/2tN35af

Publicată de WFLA News Channel 8 pe Duminică, 30 iulie 2017

Ţi-a plăcut acest articol?