LiveBiz
Un motan orb aude la telefonul mobil melodia lui preferată, iar reacția acestuia topeşte inimile tuturor

Un motan orb aude la telefonul mobil melodia lui preferată, iar reacția acestuia topeşte inimile tuturor

LiveBiz » Animale » Un motan orb aude la telefonul mobil melodia lui preferată, iar reacția acestuia topeşte inimile tuturor

Există ceva mai potrivit atunci când eşti trist decât să asculţi melodia preferată? Acordurile melodioase, versurile pline de înţeles şi emoţiile pe care le transmite sunt acele lucruri care ne fac să ne îndrăgostim imediat de un cântec. Muzica ne poate ajuta să ne relaxăm, dar mai ales ne poate oferi suportul pentru a putea depăşi o situaţie grea cu care ne confruntăm.

Dacă aţi adoptat o felină, aţi văzut probabil că aceste animale sunt atrase de muzică. Dar când vine vorba despre poveşti cu pisici melomane, cea de mai jos cu siguranţă ocupă locul 1.

În repetate rânduri pianistul Sarper Duman a făcut furori în presa internaţională după ce a distribuit câteva clipuri înduioşătoare pe Instagram. Pianistul a salvat nouă pisici rătăcite de pe stradă, iar videoclipurile îl înfăţişează liniştind şi calmând felinele cu melodiile sale superbe interpretate la pian.

În videoclipurile lui Duman, pisicile arată mereu fericite şi relaxate de tonurile frumoase ale pianului. Recent, Duman a descoperit că nu numai pisicile salvate de către el îi iubesc muzica. Cântecele sale au adus confort şi unei pisici oarbe!

Videoclipul i-a fost trimis lui Duman de către un fan şi îl are drept protagonist pe un motan orb care îmbrăţişează telefonul mobil în timp ce ascultă acordurile tânărului compozitor.

I iz Cat

La începutul videoclipului, telefonul mobil stă sprijinit de o pernă, având unul dintre clipurile pianistului afişat pe ecran.

Instagram

Pe măsură ce muzica se aude în difuzor, motanul roşcovan îşi întinde lăbuţa şi trage telefonul spre el.

Instagram

Apoi, cuprinde telefonul cu totul, de parcă l-ar îmbrăţişa şi se relaxează mulţumită acordurilor melodioase.

Instagram

Videoclipul este scurt, dar incredibil de emoţionant. Duman l-a împărtăşit pe contul său de Instagram, unde a primit peste 84.000 de aprecieri. Alături de videoclip, pianistul a scris: „Acesta a fost cel mai impresionant mesaj pe care l-am primit vreodată. Acest frumos motan orb se numeşte Namik. Stăpânii spun că se comportă aşa ori de câte ori îi pun să asculte videoclipurile mele”.

Este imposibil să explici emoţiile transmise de acest videoclip cuiva care nu l-a vizionat niciodată. Modul în care Namik îmbrăţişează telefonul ascultând melodia interpretată la pian este unul dintre cele mai emoţionante lucruri pe care le-am văzut vreodată.

Ţi-a plăcut acest articol?