LiveBiz
Această văcuţă a fost condamnată să ajungă la abator. Reacţia sa în momentul în care este salvată a devenit virală

Această văcuţă a fost condamnată să ajungă la abator. Reacţia sa în momentul în care este salvată a devenit virală

LiveBiz » Animale » Această văcuţă a fost condamnată să ajungă la abator. Reacţia sa în momentul în care este salvată a devenit virală

Deşi părerile sunt împărţite, nimeni nu poate nega faptul că şi animalele posedă o doză de inteligenţă şi au un suflet, fiind capabile de sentimente precum devotamentul, afecţiunea, sau chiar suferinţa.

Şi după cum veţi vedea în continuare, protagonista următoarelor imagini este poate cel mai bun exemplu că necuvântătoarele nu rămân stană de piatră în faţa unor situaţii ce le pot decide soarta!

Anunţ

Ea este Emma, o văcuţă care cu siguranţă înduioşează inimile tuturor celor care au ocazia să vadă acest filmuleţ. În momentul în care văcuţa este urcată într-un camion şi desprinsă din mediul în care se ştia acasă, simte că această călătorie nu va avea o destinaţie fericită, astfel încât are o reacţie cu totul impresionantă. Lacrimile care îi curg şiroaie din ochii mari şi temători nu pot lăsa pe nimeni indiferent!

Profund impresionaţi de durerea resimţită de acest animal minunat, compasiunea oamenilor i-a făcut să îi ofere libertatea de care avea atâta nevoie. Drept urmare, călătoria acelui camion s-a oprit într-un mic paradis, o pajişte verde unde Emma îşi cunoaşte bucuroasă noua sa familie. Modul în care este acceptată de celelalte animale este incredibil!

Din fericire, Emma nu şi-a găsit doar un loc unde să trăiască în pace alături de o turmă care îi este şi familie de acum, ci şi să ducă traiul care i se cuvenea încă de la venirea ei pe lume. După ce a trăit singuratică într-un grajd şi a primit o nouă şansă, acest biet animal va avea parte de acum înainte de o viaţă frumoasă pe care o va încheia atunci când va sosi timpul şi nu atunci când oamenii vor decide asta.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea cum reacţionează Emma în momentul în care îşi dă seama că a fost salvată!

This cow’s worst nightmare turned upside down. Cry no more, Emma.

This cow’s worst nightmare turns upside down. Cry no more, Emma.

Follow We the Animals

Posted by We the Animals on Wednesday, June 8, 2016

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?