LiveBiz
15 fotografii făcute cu o secundă înainte de apariţia unui dezastru: când spui „profită de moment”

15 fotografii făcute cu o secundă înainte de apariţia unui dezastru: când spui „profită de moment”

LiveBiz » Wow » 15 fotografii făcute cu o secundă înainte de apariţia unui dezastru: când spui „profită de moment”

Există fotografii, făcute întâmplător, care sunt adevărate capodopere. Fie că vorbim de noroc chior sau doar de abilitatea de a surprinde acel moment, nici nu mai contează: fotografiile de acest gen nu pot fi niciodată recreate. Sunt acele momente în care cineva este pe punctul de a cădea în apă, felia de tort pică de pe farfurie, sau cineva este gata să cadă de pe bicicletă…

Aceste 15 fotografii făcute la momentul potrivit şi la locul potrivit descriu exact momentele dinaintea dezastrului. Poate vă vor face să râdeţi, poate vă vor nelinişti puţin, dar, în mod sigur, vă vor face să vă simţiţi infinit de norocoşi. Şi, după ce aţi vizionat cu atenţie fiecare poză în parte, nu uitaţi să ne spuneţi care este fotografia voastră preferată.

1. Această femeie a vrut să aibă o amintire cu desertul comandat, dar ceva nu a mers bine.

imagine: xLIxLEGENDx7x / reddit

2. L-au împins prietenii sau şi-a pierdut singur echilibrul? În timp ce prietenii săi râd, el este pe cale să atingă apa: dezastrul este iminent.

imagine: imgur

3. Trebuia să fie o fotografie de neuitat la malul mării, cu excepția faptului că în larg furtuna era în toi.

imagine: Imgur

4. A vrut să facă o poză delicioasei brioşe, dar lucrurile s-au petrecut în mod neaşteptat. Câinele trebuie să fi fost foarte fericit.

imagine: mysterycat620 / reddit

5. Ar fi trebuit să fie o amintire frumoasă a unei petreceri, dar acel pahar răsturnat nu sugerează nimic bun.

imagine: tillicum / reddit

6. A vrut să-i facă o glumă despre care nu avea nicio idee: ţinând cont de privirea ei nedumerită, cu siguranţă a aflat rapid răspunsul…

imagine: vadge / imgur

7. Aşa ceva nu trebuia să se întâmple, iar expresia băiatului este cât se poate de sugestivă: roata din faţă a decis să plece de una singură.

imagine: viitor_carieră / reddit

8. Această bicicletă a frânat brusc într-o gură de canal: femeia execută un zbor acrobatic.

imagine: gregIsBae / reddit

9. Copilul tocmai se pregătea să cadă, iar fotograful a profitat de momentul în care bunica a observat şi încearcă să remedieze situaţia.

imagine: imgur

10. Fotografia a fost făcută pentru băiatul din prim-plan, dar adevărata acţiune se petrece în fundal.

imagine: redditorjoker / reddit

11. Femeia încearcă să protejeze acele obiecte cu mâinile, dar în sufletul ei ştie că dezastrul este iminent…

imagine: redditdropp / imgur

12. O băltoacă îngheţată cu siguranţă nu l-a speriat pe acest copil; fotograful însă, după ce a făcut poza, a lăsat totul ca să-l salveze.

imagine: angrywords / reddit

13. Nu este o idee bună să te plimbi pe lângă bălţi pe o stradă pe unde trec maşinile: nu a fost deloc baia pe care fetele şi-o imaginau.

imagine: bagelbunny / reddit

14. La un concert, cu mâinile în aer şi bucurie maximă: fată încă nu observase paharul aproape plin zburând în direcţia ei.

imagine: imgur

15. Tocmai asculta melodia preferată, când cineva a pus laserul într-un loc greşit: câinele abia aşteaptă să ajungă la el.

imagine: futtbuckhole / reddit

Câţi dintre noi putem spune cu mândrie că deţinem o fotografie surprinsă chiar înainte de dezastru? Protagoniştii acestor 15 fotografii, privindu-le retrospectiv, cu siguranţă râd cu gura până la urechi. Care este fotografia voastră preferată?

Ţi-a plăcut acest articol?