LiveBiz
Câinele fără stăpân care a încercat să fure un unicorn de pluş dintr-un magazin primeşte unul cadou şi este adoptat

Câinele fără stăpân care a încercat să fure un unicorn de pluş dintr-un magazin primeşte unul cadou şi este adoptat

LiveBiz » Animale » Câinele fără stăpân care a încercat să fure un unicorn de pluş dintr-un magazin primeşte unul cadou şi este adoptat

Angajaţii unui magazin „Dollar General” din Kenansville, Carolina de Nord (SUA) au avut de-a face recent cu un hoţ canin adorabil.

Sisu, un câine fără stăpân de 1 an şi jumătate, s-a îndrăgostit iremediabil de un unicorn de pluş aflat în vitrină şi a încercat să-l fure de cel puţin 5 ori, dar fără succes.

Anunţ

Pe măsură ce animalul continua să revină pentru o nouă încercare, angajaţii magazinului au apelat la „Duplin County Animal Control” pentru a-l captura; ceea ce nu intuiseră aceştia este ceea ce s-a întâmplat în continuare: un angajat de la Controlul Animalelor a decis să cumpere unicornul şi să-l ofere câinelui cadou.

Lane, care lucrează ca ofiţer la „Duplin County Animal Control” de peste nouă ani, a fost impresionat de privirea sinceră a câinelui şi de dorinţa lui de a obţine cu orice preţ jucăria de pluş. Aşa că a decis să-i cumpere pluşul din banii lui – acum unicornul îi ţine companie câinelui la adăpostul unde este momentan găzduit.

Adăpostul a împărtăşit această poveste simplă pe reţelele de socializare împreună cu o fotografie a animalului alături de unicornul de pluş.

„Aşa se întâmplă când vizitezi magazinul Dollar General în mod constant pentru a fura unicornul violet, angajaţii îţi cheamă Controlul Animalelor pentru a te aresta pentru tentativa de furt, iar ofiţerul îţi cumpără jucăria şi ţi-o oferă cadou.” – a scris adăpostul.

Dar partea cea mai bună vine la final: adorabilul Sisu şi-a găsit deja o familie şi speră să fie preluat cât mai curând de la adăpost pentru a începe să locuiască în noua sa casă – după cum a declarat Duplin County Animal Control prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?