LiveBiz
Mama tocmai se hotărâse să îşi filmeze gemenii când are parte de o reacţie adorabilă din partea lor

Mama tocmai se hotărâse să îşi filmeze gemenii când are parte de o reacţie adorabilă din partea lor

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama tocmai se hotărâse să îşi filmeze gemenii când are parte de o reacţie adorabilă din partea lor

Cu toţii ştim că râsul este una dintre cele mai bune metode prin care putem face faţă stresului, iar cercetările ştiinţifice sprijină aceasta intuiţie.

Unele studii merg şi mai departe, comparând efectul râsului cu cel al unui drog cu reacţii puternice sau al unui virus contagios care aduce o mulţime de beneficii pentru minte şi corp.

Un lucru este cert: râsul este cel mai bun medicament şi cei doi protagonişti adorabili din videoclipul de mai jos ştiu perfect acest aspect.

Încântaţi peste măsură că piticii lor au început să interacţioneze de minune unul cu celălalt, părinţii acestor gemeni nu au putut rezista tentaţiei de a-i filma în aceste momente adorabile.

După ce se privesc, aceşti copii în vârstă de 11 luni nu se pot abţine să nu râdă. Ei sunt gemeni, deci au deja o legătură specială, dar această sesiune de bună dispoziţie îi apropie şi mai mult.

Odată ce încep să râdă, ei nu se mai putut opri şi îşi exprimă toată bucuria lovind în mod repetat cu palmele de podea. Situaţia amuzantă continuă, până când distracţia devine generală!

Imaginile surprinse până la final sunt pur şi simplu adorabile!

Dacă şi vouă v-au făcut cei doi copilaşi ziua mai frumoasă, distribuiţi acest filmuleţ adorabil cu familia şi prietenii pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?