LiveBiz
După ce s-a rătăcit de proprietara sa, un căţeluş dezorientat şi trist caută ajutor într-un autobuz

După ce s-a rătăcit de proprietara sa, un căţeluş dezorientat şi trist caută ajutor într-un autobuz

LiveBiz » Animale » După ce s-a rătăcit de proprietara sa, un căţeluş dezorientat şi trist caută ajutor într-un autobuz

Imaginaţi-vă prin ce sperietură a trecut acest biet căţel! Cu câteva zile în urmă, Paulina Rybak, o profesoară din Londra a fost şocată să descopere că iubitul ei câine, un PitBull pe nume Boston, a dispărut în timpul unei plimbări obişnuite către parcul pe care îl frecventau în fiecare zi.

Stăpâna şi câinele se plimbau printr-o zonă împădurită a parcului, când la un moment dat Paulina nu şi-a mai văzut prietenul cu patru picioare.

Potrivit portalului Upsocl, căutarea câinelui a durat aproape o săptămână, timp în care femeia a căutat informaţii cu ajutorul reţelelor sociale şi în rândul cetăţenilor din zona parcului. Câinele a fost găsit în cele din urmă de şoferul de autobuz Amos Paul Mak, care pe traseul său zilnic are staţie la câţiva metri de parcul cu pricina…

Amos a fost impresionat de chipul trist și abătut al câinelui, care era confuz și nesigur în legătură cu direcţia în care trebuia să se îndrepte.

Șoferul a finalizat călătoria la gara Stratford în jurul orelor 21:30, când a ieşit din tură. S-a apropiat de câinele aflat în spatele autobuzului și a încercat să-l consoleze și să-l convingă să coboare, dar Boston a rămas nemișcat.

Şoferul chiar s-a gândit să să doarmă în vehicul cu câinele, susţinând că este docil, însă foarte speriat, dar a fost împiedicat de compania de transport public.

Fără nicio altă opţiune, Amos a plecat spre casă în timp ce Boston a rămas să doarmă ​​în autobuz.

A doua zi dis-de-dimineaţă, a găsit câinele tremurând de frig… Aşa că l-a luat în braţe şi l-a hrănit, deşi nimic din toate acestea nu au putut să-i schimbe expresia tristă.

Ricky Hatton, unul dintre colegii lui Amos, i-a făcut câteva fotografii lui Boston şi a publicat imaginile pe reţelele de socializare. Fotografiile au fost distribuite masiv, până au ajuns la ziarele locale. Mulţumită acestei acţiuni, medicul veterinar al lui Boston l-a văzut şi a contactat-o de urgenţă pe Paulina, proprietara lui Boston.

Nu se ştie cum a ajuns PitBull-ul în autobuz, dar Amos crede că a fost furat din parc, deoarece şoferul îşi aminteşte că l-a văzut urcând alături de doi bărbaţi, în timp ce Paulina crede că autobuzul a fost singura modalitate pe care a găsit-o în încercarea să disperată de a se întoarce acasă.

Nimeni nu ştie cu siguranţă care este versiunea corectă, dar tot ceea ce contează este faptul că Boston, în cele din urmă, este bine!

Ţi-a plăcut acest articol?