LiveBiz
Băieţelul de 5 ani intră în secţia de poliţie cu un carton prins de gât. Ofiţerii citesc mesajul şi înmărmuresc

Băieţelul de 5 ani intră în secţia de poliţie cu un carton prins de gât. Ofiţerii citesc mesajul şi înmărmuresc

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băieţelul de 5 ani intră în secţia de poliţie cu un carton prins de gât. Ofiţerii citesc mesajul şi înmărmuresc

Ofiţerii de poliţie sunt expuşi la o mulţime de situaţii şi experienţe diferite în fiecare zi, fiind nevoie de ceva cu totul special pentru a fi emoţionaţi cu adevărat.

Când un băieţel şi-a făcut apariţia într-o secţie de poliţie din Charlotte, Carolina de Nord, acesta purta o pancartă la gât şi un ghiozdănel. La o privire mai atentă, ofiţerii şi-au dat seama că nu era o zi ca oricare alta la datorie.

În ciuda vârstei sale fragede, Jayden Hooker (5 ani) este foarte conştient de tensiunea existentă între comunitatea sa şi departamentul local de poliţie. Fusese trezit adesea în miezul nopţii de zgomote violente ce se auzeau în cartier, fiind foarte speriat de ceea ce se întâmplă.

Însă micul Jayden nu este un copil obişnuit, deoarece acest băiat nu era îngrijorat doar pentru propria persoană…

Facebook

Jayden s-a gândit că dacă el este speriat, ofiţerii de poliţie ar trebui să se simtă la fel, astfel încât s-a decis că trebuie să facă ceva.

El i-a cerut mamei sale să-l ducă la secţia de poliţie locală pentru a oferi gogoşi şi îmbrăţişări ofiţerilor. Nu suporta să trăiască cu gândul că ofiţerilor de poliţie din cartierul său le este teamă.

Hooker a declarat pentru ABC News: „Sunt fericit că ofiţerii de poliţie nu au fost răniţi. Îmi doresc să fiţi în siguranţă şi vreau ca nimeni să nu vă rănească.”

În ciuda faptului că nu cunoştea pe nimeni din secţie, copilul a intrat acolo purtând un carton la gât pe care scria simplu: „Ofer îmbrăţişări gratis!”

Fiind luaţi prin surprindere, poliţiştii nu şi-au putut crede ochilor ceea ce vedeau. Unii dintre ofiţeri au fost mişcaţi până la lacrimi de gestul acestui băieţel.

Five-year-old Jayden Hooker says he got scared during the protests. He heard about police officers getting injured and…

Posted by ABC7NY on Saturday, 24 September 2016

O mulţime de persoane au fost emoţionante până la lacrimi când au văzut modul în care acest băiat încearcă să facă lumea un loc mai bun. Vă rugăm să împărtăşiţi mesajul său dacă credeţi că avem nevoie de mai mulţi copii ca Jayden!