LiveBiz
Doi fraţi în vârstă de 20 de ani plătesc ipoteca părinţilor datorită banilor pe care îi câştigă făcând jocuri video

Doi fraţi în vârstă de 20 de ani plătesc ipoteca părinţilor datorită banilor pe care îi câştigă făcând jocuri video

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Doi fraţi în vârstă de 20 de ani plătesc ipoteca părinţilor datorită banilor pe care îi câştigă făcând jocuri video

Cine a spus că nu poţi câştiga munţi de bani din jocuri video? Confruntaţi cu această situaţie, poate că unii adulţi sceptici s-ar putea răzgândi cu privire la natura acestor jocuri interactive.

Doi fraţi în vârstă de doar 20 de ani, au ajuns literalmente pe piaţă cu ideea lor de joc, dezvoltată pe platforma Roblox. Ben şi Matthew Horton, aveau doar 13 ani când şi-au făcut primul joc video online, iniţial gratuit şi apoi plătit pentru utilizarea unor funcţii.

De atunci au trecut câţiva ani şi gemenii s-au perfecţionat atât de mult în realizarea şi dezvoltarea jocurilor video, încât au reuşit să câştige suficient pentru a achita ipoteca părinţilor.

Twitter / THE NEWS BROADCASTERS

Ben şi Matthew Horton au abandonat şcoala la 16 ani, dar nu pentru că se plictiseau învăţând, ci pentru că aveau deja planuri mari şi ştiau că proiectul lor va avea succes. La 13 ani realizaseră deja primul joc video online, complet gratuit; la scurt timp după aceea, l-au implementat cu câteva caracteristici care necesitau o contribuţie de 5 lire sterline şi astfel au început să câştige primii lor bani. Câteva luni mai târziu, Matthew a realizat un film de aventură numit “The Last Guest“, pe baza căruia fratele său, Ben, a dezvoltat jocul de succes Guest World, care, doar în primul an de la lansare, le-a permis băieţilor să câştige 67.000 de lire sterline, sau aproximativ 70.000 de euro! Cei doi nu s-au oprit aici şi acum au cel puţin alte douăzeci de jocuri video în portofoliul lor.

Youtube / Oblivious

Un venit care i-a uimit pe părinţi, în special pe tatăl lor, care, după ce a văzut primul câştig de 600 de lire sterline, a crezut că baieţii săi sunt implicaţi în vreo activitate ilegală. În schimb, gemenii au găsit pur şi simplu o modalitate de a reuşi cu ceea ce le plăcea cel mai mult să facă. Datorită câştigurilor mari, cei doi au decis să le „mulţumească” părinţilor, plătind singuri restul ipotecii casei în care locuiesc. Cu siguranţă vom mai auzi de ei!

Ţi-a plăcut acest articol?