LiveBiz
Câinele fără stăpân se alătură unui artist stradal şi imediat topeşte inimile tuturor cu talentul său

Câinele fără stăpân se alătură unui artist stradal şi imediat topeşte inimile tuturor cu talentul său

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Câinele fără stăpân se alătură unui artist stradal şi imediat topeşte inimile tuturor cu talentul său

Există mulţi câini care au într-adevăr o afinitate deosebită pentru muzică. Unii dintre ei pot fi văzuţi urlând când aud sunetul unui instrument, iar alţii se ridică în două picioare la pian pentru a cânta câteva note.

Dar ce aţi zice despre un câine care se opreşte din drumul său pentru a se alătura unui muzician stradal? Ei bine, exact aceasta a fost scena care l-a surprins pe clarinetistul ucrainean Serghei Ivanovici.

În acea zi de muncă, Serghei a avut alături un partener cu totul special.

Serghei cântă la clarinet pe străzile din Dnipropetrovsk, Ucraina. Recent, bărbatul se postase în faţa unei clădiri, când deodată, un câine care mergea pe stradă s-a oprit când a auzit sunetul clarinetului.

Clarinetistul a remarcat prezenţa câinelui din momentul în care a început să cânte primele note. Era clar că acest animal era un mare iubitor de muzică şi era dispus să-şi arate pasiunea într-un mod cu totul original.

Pe lângă aptitudinile sale pentru muzică, acest câine a atras toate privirile cu drăgălăşenia şi naturaleţea sa.

În cele din urmă, atunci când patrupedul a prins puţină încredere, a început să urle parcă dorindu-şi să-l acompanieze pe Serghei. Cei doi „artişti” au reuşit să interpreteze un duet original, care nu a lăsat indiferent pe niciunul dintre cei prezenţi.

În acea zi, Serghei a captivat atenţia multor trecători, care s-au oprit din drumul lor pentru a asculta şi pentru a lăsa câţiva bănuţi celor doi muzicieni talentaţi. Cu toate acestea, clarinetistul ştie că nu ar fi obţinut atâta atenţie de unul singur. Partenerul lui este cel care a atras toate privirile.

Urmăriţi-l pe Serghei şi pe ajutorul său canin în videoclipul de mai jos:

Un ziar local, care a aflat despre povestea lui Serghei mulţumită unui videoclip devenit viral pe reţelele de socializare, a vrut să afle mai multe detalii despre legătura dintre muzician şi câine, dar a descoperit că animalul nu îi aparţine.

Câinele tocmai şi-a făcut apariţia la începutul interpretării lui Serghei şi i-a rămas alături, urlând în tot acest timp.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?