LiveBiz
O fiică disperată se angajează la spălătoria căminului de bătrâni pentru a-şi putea revedea mama în vârstă

O fiică disperată se angajează la spălătoria căminului de bătrâni pentru a-şi putea revedea mama în vârstă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » O fiică disperată se angajează la spălătoria căminului de bătrâni pentru a-şi putea revedea mama în vârstă

Suntem capabili de orice pentru a-i face pe părinţii noştri să se simtă bine şi a nu ne separă niciodată de ei într-un moment ca acesta, când au cea mai mare nevoie de noi.

Pentru a nu-i lăsa singuri, noi, copiii, am fi dispuşi să acceptăm orice tip de slujbă, pentru a-i ştii în regulă şi a-i vedea senini. Cu siguranţă, pandemia Covid-19 a accelerat acest proces prin care oamenii în vârstă trebuie protejaţi de contactul cu persoanele active, pentru a evita îmbolnăvirea.

Acesta este şi motivul pentru care mulţi părinţi vârstnici din căminele de bătrâni nu şi-au văzut de luni bune copiii…

Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi lui MJ Ryan, o femeie de origine americană, a cărei mamă, pe nume Theresa, locuieşte de ceva timp într-un cămin pentru bătrâni; femeia are 90 de ani şi suferă de o formă avansată de dementă, dar când era mai tânără, ea însăşi îi spunea aceste cuvinte fiicei sale: „Există întotdeauna o cale alternativă. Când ceva îţi stă în cale, găseşte o altă metodă de rezolvare”.

Exact aşa a gândit şi MJ gând a pus la cale următorul plan. Ştiind că odată cu izbucnirea pandemiei globale nu va mai putea să-şi viziteze mama în instituţia din Massachusetts, iar apelurile video nu mai erau suficiente pentru a acoperi dorul care se accentua din ce în ce mai mult; MJ a decis să lucreze în spălătoria căminului de bătrâni în fiecare joi după-amiază; o slujbă pe care MJ a acceptat-o ​​imediat pentru a-şi vedea mama bolnavă, cel puţin o dată pe săptămână.

Mai bine decât nimic în aceste vremuri dificile pentru toată lumea, nu-i aşa?

Ţi-a plăcut acest articol?